Tényleg 2 millió 700 ezer ilyen szavazta meg a fideszt?
Attól, hogy "állítólag" felvétel is van róla, ez még mindig nem alátámasztott, ugyanolyan súlytalan marad. Horthy újratemetéséről van felvétel. Városi legendákból sok van, például hogy Antall nem töröltette el az államadósságot, vagy hogy felajánlották nekünk Kárpátalját. Mindi-mind olyan, ami újra előjön, mint érv (valós érvek híján), de alátámasztást sose kapok. Muszáj volt valakiknek efféle dolgokat beültetni a köztudatba, más ellenvetést nem tudva felmutatni, kreáltak néhány lejárató dolgot.
A munka törvénykönyvével mi is a baj? Egy jogász úgy adott interjút róla, hogy "alapvetően megfelel az eddiginek", és hogy "a némely benne lévő változás lehet jó is, rossz is", de összességében "majd a gyakorlat dönti el, hogyan működik egészében".
Mindenki mondogatja, hogy rabszolgákat csinál, meg félfeudalizmusba tér vissza, meg neohorthysta, munkásellenes, ez is csak a nagytőkét szolgálja, stb., de konkrétumot senki nem mutatott fel.
Ahova a fidesz be tette a lábát,mindenhol óriási károkat okozott.Látszik ez külföldön is.
Jut eszembe A temetkezéssel kapcsolatban is miket találtak már ki?Lélektanilag is és emberileg is borzasztó az,amit a fidesz művel azzal is.Arra válaszolj kérlek inkább.Meg saját vallás gyakorlattal is mi van?
Konkrétan tudod én úgy vagyok vele,hogy hiszek Istenben,de mindenkinek magán jellegű joga az,hogy vallásos,vagy nem,vagy jár e templomba,vagy nem.
Ne erőltesse már egy ilyen pökhendi kormány rá senkire a sajátos álszent dolgait,meg majd lassan ők mondják meg mi a helyes és mi nem,miközben nem sok mindenkit érdekel,mit brekeg az álszent 2 százalékos KDNP is a sajátos dolgairól,aki a fid nélkül be sem került volna a parlamentbe.
Érdek koalíció az is amúgy.
"Ahova a fidesz be tette a lábát,mindenhol óriási károkat okozott.Látszik ez külföldön is."
- Tehát semmi konkrétumot nem tudsz válaszolni a feltett kérdésemre.
"Jut eszembe A temetkezéssel kapcsolatban is miket találtak már ki?Lélektanilag"
- Inkább átlépsz egy másik témába.
A temetkezéssel kapcsolatban többen megfogalmazták már: senkinek nem kötelező, bárki kifizetheti a teljes árat, ha azt akarja. Ez csak egy _lehetőség_ azok számára, akik _igénylik_. Ha senki nem akarja, senki nem fog így tenni. Az miért baj, ha valaki, aki akarja, megteheti?
"Arra válaszolj kérlek inkább.Meg saját vallás gyakorlattal is mi van? Konkrétan tudod én úgy vagyok vele,hogy hiszek Istenben,de mindenkinek magán jellegű joga az,hogy vallásos,vagy nem,vagy jár e templomba,vagy nem."
- Mi lenne? Kényszerít bárki téged templombajárásra, vagy bármilyen vallásra való áttérésre, vagy akár egyáltalán a hitre?
Még mielőtt írnád, megelőzlek: az iskolában kötelező hittant, vagy(!) erkölcstant írtak elő. Azaz ha ellenzed a hittant, kérhetsz helyette erkölcstant is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!