Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt nem akarjátok észrevenni,...

Azt nem akarjátok észrevenni, hogy a cigányok csak 2010-től kezdtek el felbátorodni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 14:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
Kíváncsi vagyok, az előttem szólót kimoderálják-e. Ha cigányokról írna ilyet, már rég nem lenne itt a hozzászólása.
2013. máj. 20. 17:16
 12/26 anonim ***** válasza:
13%
Látom te sem járod a politika témát sűrűn. Tele van cigányozással az egész. Én meg nem mondtam semmi sértőt, csak kimondom az igazságot. A cigányok nagy része primitív, de a magyarok sokkal kártékonyabbak még náluk is. Lehet, hogy ez sokaknak nem tetszik, de ettől még tény marad, pont ezért nem tetszik. Nem a cigányok viszik csődbe az országot, és nem őket akarja büntetni az EU.
2013. máj. 20. 17:31
 13/26 anonim ***** válasza:
60%
Annak is megvan az oka, h miért van tele cigányozással. Mondanám, h nézd meg, a bűncselekmények mekkora részét követik el cigányok, és ez milyen viszonyban van a lakosságbeli arányukkal, de amilyen elvakult vagy, úgysem értenéd meg.
2013. máj. 20. 17:33
 14/26 anonim ***** válasza:
64%

"kedves" magyargyűlölő, 50%-os kommentelő,

téged tán csak nem a világkongresszus után felejtettek itt a barátaid? Alighanem lekésted a repülőt.

2013. máj. 20. 17:47
 15/26 anonim ***** válasza:
14%
Hát igen, látszik, hogy semmit se tudtok kezdeni ezzel a ténnyel, megint jön a zsidózás, karöltve a cigányozással, meg a mutogatás, hogy de hát a cigányok... Mert a magyarbűnözőket nehezebb elkapni, meg ők nem 1 ember nyomorítanak meg, hanem milliókat, máris a cigányok a rossazabbak. Valahogy mégse cigányokkal vannak tele a hírek, az utóbbi 2 hónapban kb minden nap magyarok bűnügyeiről volt szó, ebben talán 1-2 volt cigány eset. Biztos pont mindig rosszkor kapcsolatam be a híreket. Igen, hitegessétek magatokat továbbra is, hogy a zsidók összeesküdtek ellenetek, meg az egész EU ellenünk van, meg a cigányok is pusztítják a szép magyar népet, csak pont ti vagytok szentek. Na ezért rosszabb a magyarbűnöző, mint bármi más.
2013. máj. 20. 20:19
 16/26 anonim ***** válasza:
rasszista vagy
2013. máj. 20. 20:36
 17/26 anonim válasza:
Még ha azt is mondod hogy magyar bűnözőkkel vannak tele a hírek, azért ne felejtsd el hogy míg egy szegény magyar úgy dönt hogy kirabol egy ATM-et, a cigány leszúr és kirabol, mert azért nem mindegy. De igazából ezt csak az értheti akit próbáltak/raboltak ki/vertek meg/szúrtak le.
2013. máj. 23. 07:31
 18/26 anonim válasza:
A cigányokat az eu pénzeli,tarja itt... Mert más országokba nincs rá szükség. Ózdra is most hoznak 8 családot... brhaiból... meg, hogy megtömje a polgármester a zsebeit. Vadi új házat húznak nekik.. hogy ezt mivel érdemelték ki.. ?! Mert én garantálom h fiatalként még 7 éves munkaviszony után sem lesz saját lakásom itthon... Akkor milyen igazságról beszélünk ?
2013. máj. 23. 11:10
 19/26 Leveltetu ***** válasza:
39%
mindenki mutogat es uvoltozi meg minde.....de egy megoldast sem irtatok le....INTEGRACIO.... hogyan is mukodik ez? Bedaralsz 20 purdet, megeteted a disznokkal ami ellop 20 masik purde aki megeszi oket...es igy tovabb megvan a termeszetes korforgas... :)) megoldodott a ciganykerdes...sot ha elfogytak importalni is lehet jo penzer oket igy meg a gazdasagot is fel lehet lenditeni es az IMF kocsonoket vissza tudja mgyarorszag fizetni. minimalis koltsegekkel jar... Tescoban van daralo par ezerert 20 diszno meg kerul, cigany az ingyen van...:)))))
2013. máj. 24. 13:26
 20/26 jegecske ***** válasza:
Igen, én is igy gondolom
2013. máj. 25. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!