A legtöbben a Jobbik kapcsán miért a TV által sulykolt "náci, rasszista, fasiszta, antiszemita" jelzőket böfögik vissza a gondolkodás helyett?
"Látogass el jobbikos rendezvényekre, a Jobbik Facebook oldalára és meglátod miért gondolják azt az emberek. Tele van cigányozással, zsidózással, kiirtással stb. Ez az igazság, akármennyire is fáj."
Miért írsz jobbikos rendezvényekről úgy, h még egyen se jártál soha?
"Miért írsz jobbikos rendezvényekről úgy, h még egyen se jártál soha?"
Én jártam, nem is kettőn és igaza van. Zsidózás, cigányozás, "szegénypalesztíííínozás" orrba-szájba. Miért nem költöznek a gázai övezetbe?
"Láttam már jobbikos rendezvényről videókat, de a Facebook oldalukon jártam már."
Azért az nem ugyanaz, mintha ott lettél volna. Gondolom vmelyik zsidó tévében v oldalon láttál róluk videókat, akkor pedig szinte biztos, h csak a cigányozást meg a zsidózást vágták bele.
"Én jártam, nem is kettőn és igaza van. Zsidózás, cigányozás, "szegénypalesztíííínozás" orrba-szájba. Miért nem költöznek a gázai övezetbe?"
Ha valóban jártál volna, és figyeltél is volna, akkor tudnád, h nemcsak ezek a témák vannak. És azért nem költöznek oda, mert ha így megy tovább, hamarosan itthon is megtapasztalhatjuk, h milyen ott az élet.
Komplikato figyelmébe: [link]
Persze ezek a videók nyilván hamisítványok, mert a csúnya szélsőséges kurucinfó tette közzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!