Ezen az oldalon miért szidják sokan a Jobbikot?
A végkielégítést természetesen úgy értettem, hogy a párt így vagy úgy megállapodik a képviselővel, hogy adja vissza a mandátumát a pártnak, cserébe kap ezt vagy azt, vagy nem "verik meg" ;) Talán így már érthetőbb.
Látod, máris kevered a szezont a fazonnal a rasszizmust illetően is: az, hogy egy idős nénikét NYERESÉGVÁGYBÓL megöl valaki, az nem rasszizmus, (akkor sem az, ha egy cigányt támad meg egy fehér a pénzéért - feltéve, hogy valóban csak ennyiről van szó) ellenben ha pusztán a bőrszín, stb. különbsége a támadás oka, akkor van szórasszizmusról.
Egyébként ezen az oldalon azért vannak sok Jobbik elleni érvek, stb. mert a kérdés ezzel kapcsolatos. Ha az lenne a kérdés, hogy soroljunk fel magyar zsidó Nobel-díjasokat, akkor lehet, hogy magyar zsidó Nobel-díjasok nevei is lennének a válaszok között. :)
Nem mellesleg van a honlapon nem kevés olyan kérdés, ami arról szól, hogy a ballibsik, kommunisták, liberálisok, stb. miért rosszak, és ott éppúgy szidják őket.
"Látod, máris kevered a szezont a fazonnal a rasszizmust illetően is: az, hogy egy idős nénikét NYERESÉGVÁGYBÓL megöl valaki, az nem rasszizmus, (akkor sem az, ha egy cigányt támad meg egy fehér a pénzéért - feltéve, hogy valóban csak ennyiről van szó) ellenben ha pusztán a bőrszín, stb. különbsége a támadás oka, akkor van szórasszizmusról."
Igen, csak hogy amikor az idős néni meggyilkolása közben azt ordibálják, hogy "köcsög magyar", akkor igen, szerintem az már rasszista. Vagy amikor Szögi Lajost ölték meg, és közben ordibálták, hogy "öld meg a magyart!". Szóval nem kell itt úgy beállítani a dolgot, mintha a cigányok nem a bőrszín alapján ölnének.
A cigányok is ugyananyira raszista mint bármejmás csoport.
Saknos ezt már nem veszik figyelembe.
Abban az esetben, amikor ilyen bekiabálások és felhangok vannak, akkor annak szerintem is vannak rasszista fennhangjai. Egyik azonban nem teszi jogossá a másikat: attól, hogy Ede lop, nem szabad Endrének is lopnia.
A Jobbiknak azonban semmi köze nincs a cigány és egyéb kisebbségi problémához, hacsak nem annyi, hogy politikai tőkét, akarnak belőle kovácsolni - nem megoldás területén, hanem a gyülöletkeltés mozgósító erejével.
Ez a gyülölet azonban mindenkinek kárára van.
Populista és demagóg szöveg ez is. Nem gondolod át a következményét.
Azzal egyetértek, hogy a romaintegrációra költött rengeteg pénz valahol nagyon elsikkad, (és ez szerintem nem csak a romák hibája, de a bűnösök között van roma is) azzal is egyet értek hogy szükség van az integráció hatékonyabb létrehozására, de hozzá kell tennem, hogy az integráció önmagában csak fele a dolognak: a többségi társadalmi befogadást is erősíteni kell. Tehát a Jobbik éppen a megoldás ellen dolgozik.
Ha ad absurdum lenne egy olyan törvény, hogy a cigányok ne kapjanak segélyt, se munkát, se semmit, akkor aztán senkinek nem lesz joga hibáztatni őket, hogy nem tisztelik a magántulajdont!
Nekem az a bajom, hogy a jobbik a cigányág szót skandálja, nem a bűnözést (amiben van cigány, zsidó magyar egyaránt). A "vélemény" hangoztatása ÉSSZERŰ ÉS VGREHAJTHATÓ megoldási javaslat nélkül csak fikázás, abból éppen elég van, persze a Jobbiktól nem is lehet többet várni.
Hidd el hogy én is azt szeretném, ha nőne a közbiztonság, csakhogy szerintem a Jobbik épp ez ellen dolgozik. Ha valakit kirabolnak, agyon vernek, tök mindegy neki, hogy cigány, vagy magyar, vagy szláv, netán eszkimó tette, éppolyanok a következmények. Szóval a bűnözést kell "írtani" megelőzni, nem a cigányokat.
A bőrtőnőkbe 4szerese a cigányok aránya mint az országba tehát 4 szer tőbet lopnak stb a cigányok mint a fehérek. És a cigányok beszenyezik a fehérek génálományát.
A jobbik megoldásai ez elen nem védnek csak egy kicsit roszoab körülményeket csinálneki amivel a problémát nővele. DE nem is áll érdekében meoldani mert ebő csinál szavazókat, mert az erőltetet zsidózása nem mükődik.
A cigány probléma megoldására kétlehetőségvan :
1 A ki irtásuk. Ezel viiszomt egyugrásal a fehérek élet szinvonala is a béka sege alá zuhana a polgár háborus viszonyok miat ami eből lene. Előnyei gyor és egyszerű
Integ ráció: Hátrányai nagyon bonyolult kivitelezni jol . Lassú. Előnyei a fehérek élet szinvonala nem váltázok drasztikusan negativ irányba.
Az felháboritó hogy a bőrszin alapján kapnak jutatásokat ezeket meg kéne voni tőlük. És a egy ojan gyerektámogatást ami mindenkire egyormán vonatkozik és 3 gyereknél tőbre ne kaphasanak egyszere.
Sajnos a jobbik is anyira dolgoza ki a javaslatait mint én aba az 5 percbe amig leirom egy ország vezetése enél alaposab megfontolást igényel főleg a nagy horderejő változtatásokban.
"Populista és demagóg szöveg ez is. Nem gondolod át a következményét."
Naháááát, nem is gondoltam volna....
"Azzal egyetértek, hogy a romaintegrációra költött rengeteg pénz valahol nagyon elsikkad, (és ez szerintem nem csak a romák hibája, de a bűnösök között van roma is) azzal is egyet értek hogy szükség van az integráció hatékonyabb létrehozására, de hozzá kell tennem, hogy az integráció önmagában csak fele a dolognak: a többségi társadalmi befogadást is erősíteni kell. Tehát a Jobbik éppen a megoldás ellen dolgozik."
Na, ez volt az idiotizmus. Ne csinálj úgy, mintha a cigányok annyira be szeretnének illeszkedni, de a magyarok ezt nem engedik, ezért szegény cigányok nem tudnak mit tenni. Ha valaki, akkor csak és kizárólag a cigányság tehet a jelenlegi helyzetről, hogy NEM akar beilleszkedni. Nem a magyarság. A Jobbik meg végre megpróbálná rákényszerítené őket az integrációra, nem pedig finomkodni velük, hogy akarják-e, mivel nem akarják.
"Ha ad absurdum lenne egy olyan törvény, hogy a cigányok ne kapjanak segélyt, se munkát, se semmit, akkor aztán senkinek nem lesz joga hibáztatni őket, hogy nem tisztelik a magántulajdont!"
Mivel nincs ilyen törvény, és most sem tisztelik a magántulajdont, és semmit az ég világon, akkor most hibáztathatjuk őket, ugye?
"Nekem az a bajom, hogy a jobbik a cigányág szót skandálja, nem a bűnözést (amiben van cigány, zsidó magyar egyaránt). A "vélemény" hangoztatása ÉSSZERŰ ÉS VGREHAJTHATÓ megoldási javaslat nélkül csak fikázás, abból éppen elég van, persze a Jobbiktól nem is lehet többet várni."
Az a baj, hogy szerintem neked sincs fogalmad arról, hogy mi a cigánybűnözés. Egy kriminológiai fogalom, mely szerint vannak speciálisan a cigányságra jellemző bűnelkövetési formák. Pl. "vasazás", uzsorázás, késelés, betöréses lopás stb..Ezt valóban szinte csak és kizárólag cigányok követik el. A vidéki magyarság retteg a cigányság ezen formájától. (Cigánybűnözéstől). És a politikusbűbözés ellen is felszólalnak, ott viszont nem nagyon vannak cigányok. És a törvényjavaslataik pedig "színvakok". Magyarra és cigányra egyaránt jellemzőek.
"Hidd el hogy én is azt szeretném, ha nőne a közbiztonság, csakhogy szerintem a Jobbik épp ez ellen dolgozik. Ha valakit kirabolnak, agyon vernek, tök mindegy neki, hogy cigány, vagy magyar, vagy szláv, netán eszkimó tette, éppolyanok a következmények. Szóval a bűnözést kell "írtani" megelőzni, nem a cigányokat."
Feljebb írtam mindent. Vidéken szinte csak a cigányok bűnöznek. És rettegnek tőlük a vidéki magyarok. A cigánybűnözés ellen is, és más törvénytelenségek, bűnözés ellen is fel kell lépni. Na, most lehet leszavazni libsik ;))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!