Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen az oldalon miért szidják...

Ezen az oldalon miért szidják sokan a Jobbikot?

Figyelt kérdés
A Jobbikot kritizálók válaszoljanak a kérdésre !
2013. máj. 11. 22:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted mi megy a fidelitas meg a fibisz táboraiban??"

Pont erről van szó, nem fogod fel? Hogy egyik sem felsőbbrendű a másiknál, mindegyiket lehet kritizálni valamiért.

2013. máj. 12. 14:29
 22/41 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy a Jobbikot kritizálják, hanem az a baj, hogy úgy kritizálják a Jobbikot, mintha az Együtt 2014-nek / MSZP-nek / Fidesz-nek nem lennének hibái ...
2013. máj. 12. 14:57
 23/41 anonim ***** válasza:

Egy jobbikos a linkes válaszomra, amiben igen érdekesen "bíztatták" a "cigánymunkásokat", sérelmezte azt. Nem akarok levéltitkot sérteni azzal, hogy ideírom a levelét, de a saját válaszom talán másokat is érdekelhet. :)

"Csak hát pont az a baj, hogy a Jobbikban túl sok a "fiatal bulis berúgott" ember, akik azért képesek néha alakzatban is vonulni.

Az, hogy elismeri azt, hogy mit mondott (ami nem egy nagy dolog, hiszen rengeteg tanú előtt mondta, és talán még bocsánatot kért is, attól ez még munkahelyi szexuális zaklatás a parlamentben. Egy normális munkahelyen ilyenkor kirúgják a zaklatót. Itt mi a helyzet? A Jobbik folyton azzal jön, hogy lehessen a bűnöző képviselőket mandátumuktól megfosztani, lemondatni, stb. Ezzel szemben ha a saját soraikban van a probléma, akkor ez nem számít."

2013. máj. 12. 15:20
 24/41 anonim ***** válasza:
25%

-Samu Tamás Gergő lemondott a mandátumáról, miután elítélték a 2006-ban elkövetett tetteiért.

- Vona Gábor lemondott a mandátumáról, a "mellényügy" miatt, és kifizette a pénzbírságot a szabálysértés miatt.

-Mirkóczki Ádám lemondott a mentelmi jogáról, amikor ittasan vezetett.

-Zagyva a hetekes újságíró botránynál lemondott a mentelmi jogáról.

A jobbikos képviselők mindig lemondanak a mentelmi jogukról. :)

Míg mondjuk az MSZP-Fidesz képviselők nem. Akkor te most miről is beszélsz?

2013. máj. 12. 17:02
 25/41 anonim ***** válasza:
69%
Vona Gábor lemondott mentelmi jogáról. Nem mandátumáról!!*
2013. máj. 12. 17:02
 26/41 anonim ***** válasza:

Jobban tennék, ha nem követnének el semmi olyasmit, aminek következtében le kellene mondaniuk a mentelmi jogról! (Magyarán mondva követnék a törvényt!)

Mirkóczki Ádám lemondott a mentelmi jogáról, amikor ittasan vezetett - nagy dolog! Szerintem nyilvánosan el kellett volna égetnie a jogosítványát, és eladnia az összes járművét, és a bevételt hátrányos helyzetűeknek felajánlani. Ezt követően (vagy mindezek előtt meg lemondani a képviselői mandátumáról, mivel ha a KRESZ legalapvetőbb szabályának betartására és az önuralomra is képtelen, akkor nehogy már még joga legyen törvényalkotásban részt venni!

És ezt nem csak jobbikosra vonatkoztatva gondolom így.

Nem tudom, hogy írták-e már, de nekem azért is van rossz véleményem a Jobbikról, mert ha valaki nem úgy gondolkodik ahogy ők, netán még ellenvéleményt is mer kifejezni, akkor egyből jön a hazaárulózás, zsidóbérencezés, stb. Azt sem szeretem, hogy annyira erős összeesküvés elméleteik vannak, amikben gyakran még az igazság nyoma sincs! Vona Gábor megfázik, akkor arról máris a HAARP tehet, amit a "rohadtszabadkőművesbüdicigóbuz|zsid0k" állítottak rá, hogy megöljék.

2013. máj. 13. 12:13
 27/41 anonim ***** válasza:
9%
Felfogtuk. Te nyilván egy szent vagy, aki még soha egyetlen hibát sem követett el életében. Nyilván ezért kritizálsz mást, aki igen. Vagy csak azért, mert jobbikos. Szerintem inkább az utóbbi. Ja, és az a fránya általánosítás. Minden jobbikosra kivetíted a HAARP-os szövegeket. Bezzeg ha titeket általánosítanak...húhúúú..na ige, ez a magyar liberális mentalitás...
2013. máj. 13. 13:18
 28/41 anonim ***** válasza:
Tévedés nálam kb. századrangú, hogy valaki jobbikos-e vagy sem, sőt, még annyira sem érdekel. Ellenben sokkal jobban érdekel, hogy épeszű-e, hogy a gondolkozásmódja milyen, hogy megeszi és továbbsz@arja a világot alaptalan rémtörténetekkel, hogy erőszakos-e, hogy előítéletes-e, hogy másokat veszélyeztet-e a viselkedése, felelőtlen-e, és másokat hibáztat-e mindenért. Hogy indulatot és feszültséget kelt ott, ahol józan ész és önmérséklet kellene, és még sorolhatnám. Van egyébként nem egy Jobbik-szimpatizáns barátom, és ennek örülök is - sokat jelentenek nekem. HAARP-os mesét és egyéb marhaságokat nem veszik be, és nem is fanatikusak, nem hazaárulóznak. stb. Én csak azért mondtam általánosítva, mert ki szelet vet, vihart arat, és igenis a Jobbik megérdemli ezt a "vihar-gombócot".
2013. máj. 13. 14:02
 29/41 anonim ***** válasza:

No lám, mégis csaak van "jobbikbűnözés"! :D

Egyébként listás mandátumról lemondani nem olyan nagy dicsőség, max. az ember esik el a lóvétól, de lehet, hogy kap cserébe egy szép kis meggyőző végkielégítést, de lehet, hogy csak rosszmájú vagyok. A listás mandátum a párté marad, míg az EVK-s nem. Ezzel a Jobbik mentette magát - szóval ez a minimum. A gyöngyöspatai jobbikás polgármester lemondott-e mandátumáról, amikor kiderült, hogy szabálytalanul dolgoztat közmunkásokat?

2013. máj. 13. 14:03
 30/41 anonim ***** válasza:

"No lám, mégis csaak van "jobbikbűnözés"! :D

Egyébként listás mandátumról lemondani nem olyan nagy dicsőség, max. az ember esik el a lóvétól, de lehet, hogy kap cserébe egy szép kis meggyőző végkielégítést, de lehet, hogy csak rosszmájú vagyok. A listás mandátum a párté marad, míg az EVK-s nem. Ezzel a Jobbik mentette magát - szóval ez a minimum. A gyöngyöspatai jobbikás polgármester lemondott-e mandátumáról, amikor kiderült, hogy szabálytalanul dolgoztat közmunkásokat?"

Listás vagy egyéni mandátum, teljesen mindegy, mandátum. Végkielégítést pedig nem kap egyik sima képviselő sem. :) Nem igaz, hogy a párté marad. Kiülhetsz függetlenbe úgy, hogy már nem is vagy tagja a pártnak. Lásd: DK, az LMP, vagy a kilépett jobbikosok. Onnantól kezdve, hogy megválasztanak, a mandátum a személyt illeti, nem a pártot. Szóval ilyen értelemben mindegy, hogy listás, vagy egyéni.

Te ehhez nem értesz, de szidod a Jobbikot orrba-szájba. Juhász Oszkárral kapcsolatban pedig csak pletyka, meg a libsik sz@rkavarása megy.

2013. máj. 13. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!