Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már többször megálmodtam hogy...

Már többször megálmodtam hogy Magyarországot Fodor Gábor fogja felvirágoztatni, nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2013. máj. 11. 17:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Már megalapította a pártját mellesleg. A kérdésre válaszolva nem hiszem.

[link]

2013. máj. 11. 21:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is megálmodtam sok mindent, de ilyen hülyeséget nem. :)

Én nem kérek ebből a "felvirágoztatásból"!

2013. máj. 11. 21:53
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem fessük le Overdose-t fehérre és azzal vonuljon be a Parlamentbe.

De remélem majd utána 20ezreseket fogunk szüretelni,olyan jó világ lesz

2013. máj. 11. 22:08
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Az szdsz szellemi utódpártjától a liberálisoktól ments meg uram minket.

Már a megalakulásuknál látszott, hogy mennyit ér:

1. régi magyar emberekkel kampányolt, hogy ők is liberálisok pl Kossuth, csak arra felejtett el kitérni, hogy Kossuth vámot akart mert látta, hogy másképpen a magyar gazdaság nem bír ellenállni a nyugatinak. Nemzeti "jelképeket" akar kihasználni kampánycélra. Undorító

2. egyből olyan hazugsággal jön, hogy azért kezdett el Magyarország hanyatlani, mert nem volt elég a liberalizmus..., mikor aki egy kicsit is tudja mit jelentett a liberalizmus akkoriban(privatizáció minden mennyiségben, természetesen a szabadrablás szinonimájaként) az soha nem kívánja vissza, kivéve akinek sikerült egy nagyot rabolnia.

http://www.youtube.com/watch?v=aGd6G3x3Gqc&list=PL1EAFB7B8B7..

3. nemzetinek állítja be magát amiről már az elején üvölt, hogy egy hatalmas kamu.

2013. máj. 12. 08:47
 15/23 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon szép szeme van, de nem elég erős ehhez.
2013. máj. 12. 12:37
 16/23 A kérdező kommentje:

Egyébként a nem kérek ebből a felvirágoztatásból című válaszoló talán saját maga és az ország ellensége?Talán nem lenne jó ha Magyarország virágozna?

Az meg hogy nem elég erős valaki ehhez,te honnan tudod hasra ütésből vagy talán jós vagy?Vagy nagyon okos.Biztos.Csak tudod az szokott történni általában hogy akit kicsibe nézünk az az ember szokott meglepetéseket okozni az életben.És akit lehet hogy erősnek gondolsz na az pedig elbukik.Mert az élet vagy a sors nem tudom de soha nem olyan mint amilyennek látszik,az élet csupa csupa meglepetés,és mindennap tanulunk valamit.Én azt mondom beszéljenek a tettek és ne a szavak.

2013. máj. 12. 12:49
 17/23 anonim ***** válasza:

"Egyébként a nem kérek ebből a felvirágoztatásból című válaszoló talán saját maga és az ország ellensége?Talán nem lenne jó ha Magyarország virágozna?

Az meg hogy nem elég erős valaki ehhez,te honnan tudod hasra ütésből vagy talán jós vagy?"

Figyelj csak! Az nem felvirágoztatás lenne, és mivel nem akarok az ország ellensége lenni így csípőből elvetném a dolgot eleve. Vagy nem emlékszel a szadeszre micsoda "felvirágozódás" volt? Hát az talán nem kellene, és ehhez jósnak sem kell lenni, hogy egy volt szadeszesztől sok jóra nem kell számítani, ha teszik ha nem!

2013. máj. 12. 12:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Te egy nagyon arrogáns ember vagy. Szerintem nem elég erős, ha mégis, akkor meg jó. Én szeretem a Fodort, de nem hiszem, hogy van ehhez elég támogatottsága. Szóval nem kell ugatni, ha valaki elmondja a véleményét, ha nem érdekel, akkor meg minek kérdezed?
2013. máj. 12. 13:19
 19/23 A kérdező kommentje:
Lehet hogy arrogáns ember vagyok de modern gondolkodású,a régi szellemet én már átléptem és túl vagyok rajta,ezenkívül nem keverek össze két különböző pártot ahogy két különböző embert sem.És nem teszek felelőssé valakit olyanért amit el sem követett.Vagy lehet hogy nagyon előre szaladtam és 1-2 ember itt nem érti hogy én miről beszélek..
2013. máj. 12. 13:56
 20/23 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül igen érdekel mindenki véleménye de ha ez merőben különbözik egymástól akkor persze lehet vitatkozni az még nem jelenti azt hogy azért teszem mert nem érdekel mások véleménye.Viszont van 1-2 ember aki hülyeséget beszél és nekem is van véleményem és meg is osztom itt.
2013. máj. 12. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!