Már többször megálmodtam hogy Magyarországot Fodor Gábor fogja felvirágoztatni, nektek mi a véleményetek erről?
Én is megálmodtam sok mindent, de ilyen hülyeséget nem. :)
Én nem kérek ebből a "felvirágoztatásból"!
Szerintem fessük le Overdose-t fehérre és azzal vonuljon be a Parlamentbe.
De remélem majd utána 20ezreseket fogunk szüretelni,olyan jó világ lesz
Az szdsz szellemi utódpártjától a liberálisoktól ments meg uram minket.
Már a megalakulásuknál látszott, hogy mennyit ér:
1. régi magyar emberekkel kampányolt, hogy ők is liberálisok pl Kossuth, csak arra felejtett el kitérni, hogy Kossuth vámot akart mert látta, hogy másképpen a magyar gazdaság nem bír ellenállni a nyugatinak. Nemzeti "jelképeket" akar kihasználni kampánycélra. Undorító
2. egyből olyan hazugsággal jön, hogy azért kezdett el Magyarország hanyatlani, mert nem volt elég a liberalizmus..., mikor aki egy kicsit is tudja mit jelentett a liberalizmus akkoriban(privatizáció minden mennyiségben, természetesen a szabadrablás szinonimájaként) az soha nem kívánja vissza, kivéve akinek sikerült egy nagyot rabolnia.
http://www.youtube.com/watch?v=aGd6G3x3Gqc&list=PL1EAFB7B8B7..
3. nemzetinek állítja be magát amiről már az elején üvölt, hogy egy hatalmas kamu.
Egyébként a nem kérek ebből a felvirágoztatásból című válaszoló talán saját maga és az ország ellensége?Talán nem lenne jó ha Magyarország virágozna?
Az meg hogy nem elég erős valaki ehhez,te honnan tudod hasra ütésből vagy talán jós vagy?Vagy nagyon okos.Biztos.Csak tudod az szokott történni általában hogy akit kicsibe nézünk az az ember szokott meglepetéseket okozni az életben.És akit lehet hogy erősnek gondolsz na az pedig elbukik.Mert az élet vagy a sors nem tudom de soha nem olyan mint amilyennek látszik,az élet csupa csupa meglepetés,és mindennap tanulunk valamit.Én azt mondom beszéljenek a tettek és ne a szavak.
"Egyébként a nem kérek ebből a felvirágoztatásból című válaszoló talán saját maga és az ország ellensége?Talán nem lenne jó ha Magyarország virágozna?
Az meg hogy nem elég erős valaki ehhez,te honnan tudod hasra ütésből vagy talán jós vagy?"
Figyelj csak! Az nem felvirágoztatás lenne, és mivel nem akarok az ország ellensége lenni így csípőből elvetném a dolgot eleve. Vagy nem emlékszel a szadeszre micsoda "felvirágozódás" volt? Hát az talán nem kellene, és ehhez jósnak sem kell lenni, hogy egy volt szadeszesztől sok jóra nem kell számítani, ha teszik ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!