"Nem értem hogy miért azokra a pártokra akarnak az emberek szavazni akik már bebizonyították hogy nem tudnak semmit,miért nem érdemlik meg az új pártok a lehetőséget,talán jobban fognak érteni a kormányzáshoz mint a bukott elődök."
Én megértem az elkeseredettséget, de azért lássuk be egy ország vezetése nem olyan egyszerű feladat. Mindenki azt hiszi, hogy ő sokkal jobban csinálná vagy csak egy új párt kell és minden jobb lesz. Mert az eddigi miniszterek mind hülyék voltak, nem értettek semmihez, csak a zsebüket tömték. Attól még, hogy valaki soha nem volt kormányon, nincs tapasztalata, nem biztos, hogy sokkal jobban tudná kezelni a problémákat (sőt...).
2013. máj. 11. 18:28
12/28 anonim válasza:
A tapasztalat az csak tapasztalat bár nem mondom azt hogy nem jelent semmit,de azt már mondom hogy az hogy valakinek van érzéke valamihez az felér egy tapasztalattal és ha ez utóbbi még tapasztalatot szerez akkor az még jobb.
2013. máj. 11. 18:32
13/28 anonim válasza:
Gondolkodási különbségek...
2013. máj. 11. 18:33
14/28 Ani7999 válasza:
Én is a liberálisokra fogok szavazni,mert tetszik a Fodor Gábor,szerintem ő egy jó ember aki oda való,ahol most az a csúnya Orbán van.Olyan kommunista feje van nem?Biztos erőszakos is.Én meg szeretem a szabadságot:-)
2013. máj. 11. 18:41
15/28 anonim válasza:
Ugye tudod , hogy Fodor Gábor annak a Fidesznek az egyik alapítója amit az a csúnya kommunista fejű Orbán vezet.
2013. máj. 11. 18:59
16/28 anonim válasza:
Az itthoni, liberálisnak mondott bagázs, a legtöbb kárt okozta a magyar társadalomban az elmúlt 23 évben. Mint tudjuk a magyar nép gyorsan felejt, de erre szerencsére sokan emlékeznek...
Főleg az SZDSZ nevű csürhére gondolok.
2013. máj. 11. 19:01
17/28 anonim válasza:
Csakafidesz!
2013. máj. 11. 19:51
18/28 anonim válasza:
Off: Ugyan kérem, ne legyen megint komédia. Válaszoljatok a kérdésre, esetleg indokoljátok és, ha képtelenek vagytok új információt közölni akkor kérlek álljatok tovább. Egy kész vicc, hogy egyesek képesek ugyanazokat a végtelen köröket lefutni minden egyes kérdésnél.
On: Egy kis pártra (pl. LMP), azért, hogy ne jusson megint semelyik párt 2/3-dal tovább.
2013. máj. 11. 21:03
19/28 anonim válasza:
én a jobbikra szavazok és remélem még jó sokan...a liberális csürhétől Isten óvjon
2013. máj. 11. 21:41
20/28 A kérdező kommentje:
xD hát én nem értem, azt hogy miért akar mindenki az M.SZ.P. re meg a Fideszre szavazni? ezt nem rátok értem, csak sok embertől halottam már! mindenki sír hogy a kormány jobban tönkre teszi mindennapjainkat, de nem csak a Fideszre, hanem az M.SZ.P.re is vonatkozik. miért szavaznának rá megint? hogy újabb 4 éven át hallgassuk az emberektől rinyálásokat, én szívesen szavaznék a jobbikra. Mert ők még kormányon nem voltak, remélem minél hamarabb rá kerül a sor..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!