Szerintetek mennyit kellene Magyarországnak fizetni az auschwitzi múzeumnak?
"Egy ország viszont semmilyen felajánlást nem tett. Ez az ország húzza az időt, kifogásokat talál, miközben első helyen érintett: Magyarország"
ne zavarja a cikk írót, hogy 23 tett felajánlásokat és tudtommal az európai unióban is több tag van, mint 24 ország ... szóval az az egy ország kiemelés nekem megüti a kettős mércét!
nekem ez a idézett volt a legérdekesebb
Nem tudom, de én 1 Ft t sem fizetek ha arról van szó!
Mit érdekel engem a holoüzlet, meg a zsidók.
Nekem ne ártsanak semmi képen, sem közvetlen sem közvetlenül. Ne akarjanak extra jogokat és azt se hogy kiváltságosként tekintsek rájuk. Érjék be annyival mint más kisebbség és ne háborogjanak a kritikák ellen.
Ne akarjanak diktálni legfeljebb Izraelbe.
Ha ez mind megvalósul, akkor a lehetőségeiken belül azt csinálnak amit akarnak. Még hogy kötelező elmenni és megnézni! Jó hogy nem kötelező a zsidóknak adózni meg lesz,opni a cérnametéltet. Én nem érzem magam semmibe felelősnek, és kuss tőlem. Ennyi. Ha a gyerekemnek kötelező lenne elmenni, megkérdezném "akarsz menni?" ha a válasz nemleges akkor jöhet nekem Fél Izrael meg Orbán+Mesterházy és fenyegetőzhet, akkor sem fogom erőltetni.
Mi már ez a fasiszta kötelező körözés a zsidók fitymája körül? Kik ők nekem?
Nem képes a múzeum fenntartani magát? Annyit jelent.
Nem kíváncsiak az emberek a zsidó nyavajgásra.
Én ennyivel járulok hozzá:
Szerintem semennyit sem kell fizetnünk , nem a mi felelősségünk és nem a mi dolgunk.
Így is le van húzva a magyar állam.
"Én ennyivel járulok hozzá:
iGAZAD VAN HAVER!
sŐT, MAGÁT A FABATKÁSAT IS VIHETIK GÁZREZSÓT TAKARÍTANI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!