Akik itt zsidóznak és komcsiznak meg nyuggereznek, azok ugyanazok, akik elém tolakodnak a buszon, miközben fele annyi kiló és háromszor annyi éves vagyok, mint ők?
Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 00:55
1/25 anonim válasza:
Talán ők is, de ez igazából nem deríthető ki, mivel nem ettől függ.
Bunkók mindenhol vannak.
3/25 anonim válasza:
Mivel 2x annyi kiló, így simán lenyom, ha beszólsz neki !
4/25 anonim válasza:
Igen, teljes mértékben. Akiknek az a szokásuk, hogy zsidóznak, komcsiznak vagy nyuggereznek, azok rendszerint imádnak tolakodni a buszon é ezért minden egyes nap céltalanul 10 órákat buszozgatnak, mert keresnek téged, hogy fellökjenek...
5/25 anonim válasza:
én nem zsidózok, nem komcsizok, a nyugdíjasokat meg külön tisztelem, de akkor megkérdezném, akik itt fideSS-ezenk, náciznak, és jobbikosbüdösparasztoznak azért, mert félünk a cigányoktól, azokban mennyivel több jóindulat és értelem van, mint azokban akik fellöknek a buszon?
6/25 anonim válasza:
Kérdező a te fejedben ilyen logikai menetek játszódnak le? Így sztereotipizálod az embereket? Mint a gonosz RASSZISTÁK???
7/25 anonim válasza:
vicces mikor a nagy liberálisokban és baloldaliakban sokal több gyűlölet és előítélet, általánosítás van, mint az állítólagos jobbiknyikokban, FideSS-ekben...
8/25 anonim válasza:
a tolakodókról nekem, azok a nyugdíjasok jutnak eszembe, akik bottal járnak, de sprintelnek ha látnak egy szabad helyet a buszon és futnak ha valamit osztogatnak a közértben ...
9/25 tetro válasza:
én ezt mindkettőt itt olvastam először: jobbiknyikokban, FideSS :D
10/25 anonim válasza:
Te meg gondolom azzal a busszal jársz, amivel egy zsák tanuló megy az iskolába.
Nálunk is ezt csinálják, nem mennek 1 órával később, ti tolakodtok fel a már-már iskolabuszra.
Amúgy meg én a hónap minden napján (kivéve hétvége) busszal járok be, aki megérdemli, annak felállok, de amelyiken látom, hogy egy mocsok tróger, azt felőlem borulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!