Miért kötelező a világnak vagy akár csak nekem szeretni ma zsidókat? Miért nem utálhatom őket ha én úgy érzem?
"Engem nem fenyegetnek a zsidók semmivel."
Hacsak azzal nem, h felvásárolják az országodat.
"Zsidó katonákat sem látok itt."
2006 őszén láthattál.
"És a zsidó bankok nem is ejtettek csapdába engem gonosz lakás hitellel."
Téged nem, de sokakat igen.
"Akikről te beszélsz kérdező ,azok nem az egész zsidó nép , hanem csak bizonyos köreik.
Őket, ilyen embereket a legtöbb ember utál ,függetlenül attól , hogy zsidók-e vagy sem.
Hát hogy ne!
És ezek ellen a körök ellen miért nem lép fel a zsidók tisztességes része? Jahh mert ők is érdekeltek csak a piszkos munkába nem vesznek részt? Tudog hogy hívja az ilyeneket a BTK?
Mindenkit ugy utálhatsz ahogy akarsz.
Vsak kárt és sérülést nem kozhatsz nekik és nem zavarhatod őket mert a gatyádat is ki perelik .
Ez az utálkozás nálad mire alapozódik? Vagy csak zsigerből jön? Én pl.: a hülyékre robbanok, nincs türelmem hozzá. Igaz, már meg is kaptam, hogy felsőbbrendűnek érzem magam. Ja horgas az orrom, magas a homlokom, vastag az ajkam, ha rám néznél, valószínűleg engem utálnál. Igaz, én is téged az előbb említett ok miatt...
Ja, amúgy nem kötelező szeretni. Nem vagyunk hülyék, ha művigyorral kedveskedve beszélsz hozzánk, óvatosan a hátad mögé néznénk, hogy lássuk nincs-e ott bicska. Nem könnyű átejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!