Miért nem tiltják be az antiszemita pártokat?
"Úgy látom bizonyos időközönként, valami laikus atv fan, mindig ezzel a példával jön elő. Nem a származása, hanem a vesztegetési ügye miatt rakták ki."
Na de mégis miért kellett vesztegetnie? Ja, hogy ne derüljön ki a származása! Mert ez abban a közegben valami titkolni való, plusz Novák belső levelezésben világossá tette, hogy ha tudnak róla, akkor messze nem juthatott volna ilyen messze. Hát kérem ez egy ilyen párt.
A média hatalom. Pozitív értelemben nem igazán szoktak beszámolni a jobbikról, teljesen mindegy, hogy mit csinálnak. Amikor pedig mégis, akkor észrevehetően hiányosnak tűnik a beszámoló.
A jelenlegi antiszemita, rasszista értelmezések szerint egyre több ember fog elgondolkodni, hogy ezek már-már szükségszerűek, ha nem akarjuk elnyomva érezni magunkat. Ami alapból rossz lenne abból így lesz elfogadott dolog és nagyon hamar át fog billenni a másik egészségtelen oldalára. Veszélyes, hogy egyre szélsőségesebbé válnak ezek a dolgok a mostani politika miatt...
Miért lehet szinte bármely országban legális, a választásokon résztvevő kommunista párt, ha a nácipártok - joggal - mindenhol betiltottak?
Miért van, hogy Csatáry háborus bűnös, akit nem ment fel az életkora, de Mátsikot "ne hurcoljuk ma már meg"?
Miért van az, hogy az EU-ban teljesen helyénvaló a sarló-kalapács ilyen használata:
A horogkereszttől eltérően semmilyen elutasítást nem váltott ki.
Miért van az, hogy Magyarországot - ha próbálna is egyenlő elbánásmódot megteremteni - megbüntetik a vöröscsillag viselésének korlátozása miatt?
Ezek szerintem sokkal szembetűnőbb problémák.
Különben jó ötlet.
Válasszatok meg engem bírónak, és antiszemitizmus miatt betiltom a mazsihiszt, meg az mszp-t.
Az a lényeg, hogy én mondjam meg, hogy ki az antiszemita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!