Van valószínüsége egy külföldi beavatkozásnak egy esetleges Jobbik győzelem esetén?
Szerintem így vagy úgy beavatkoznának...egy vacak díjba is beavatkoztak utólag, majd pont ezt hagynák annyiban?
Ha ez megtörténne, mármint, hogy a Jobbik nyer, rengeteg eszközük van arra, hogy megbuktassák a kormányt. Akár katonákat is küldenének, valami kitalált indokkal, de csak végső esetben. Addig marad a szabotálás, az emberek megosztása stb.
Hogyha a Jobbik katonailag oda fog tartozni , ahova mondja , akkor nem mernek majd beavatkozni.
Ki merne újat húzni Oroszország szövetségesével?
Úgy szeretem, amikor süt a kommentekből az értelem. Mire gondolok?
A Jobbik ugyanolyan, mint a többi. -Nem győzöm hangoztatni, hogy honnan a lótúrós kutyakakiból szedtétek ezt? Valaki végre elmagyarázhatná... Sose választották még meg őket (sajnos), akkor honnan lehet tudni, hogy ugyanolyanok? Néztek ti videókat róluk? Tudjátok, már most mennyit tettek kicsiny hazánkért?? Vagy azt hajtogatjátok, amit a ballibsi, cionista televízióban nyomatnak? Meg, amit a fidesz mond róluk? Ki lehet kapcsolni a teelevíziót végre és kilépni a való világba emberek! Meg lehet nézni mi folyik körülöttetek... Végre egyszer az életben.
És egyébként őszintén melyik országelk.róra szavaztok majd jövőre? Mszp? Fidesz? Ezaz, emberek, szavazzatok csak megint rájuk, na aztán sírhattok, hogy semmi nem lesz jobb! Eszméletlen micsoda birka nép a magyar, ha a Fidesz sz.r rohanjunk az Mszphez, ha az Mszp sz.r rohanjunk a Fideszhez, ÉLJEN a magyar mentalitás!
Beee beee
A Jobbik ugyanolyan, mint a többi. -Nem győzöm hangoztatni, hogy honnan a lótúrós kutyakakiból szedtétek ezt? Valaki végre elmagyarázhatná... Sose választották még meg őket (sajnos), akkor honnan lehet tudni, hogy ugyanolyanok? Néztek ti videókat róluk? Tudjátok, már most mennyit tettek kicsiny hazánkért?? Vagy azt hajtogatjátok, amit a ballibsi, cionista televízióban nyomatnak? Meg, amit a fidesz mond róluk? Ki lehet kapcsolni a teelevíziót végre és kilépni a való világba emberek! Meg lehet nézni mi folyik körülöttetek... Végre egyszer az életben.
sose választották meg őket még. Akkor A Munkáspárt2006 is lehet olyan jó mint a Jobbik, sőt az Magyar Kétfarkú Kutyapárt is, vagy esetleg az LMP. Egyiküket se választották még meg, akkor honnan a lótúrós kutyakakiból szeded hogy alkalmatlanok a kormányzásra?
Amúgy elmondhatnád, hogy már most mennyit tettek kicsiny hazánkért, gondolom te nem a ballibsi cionista médiát követed, hanem az igaz, hithű, őskeresztény,pogány,szkíta kuruc.infót (vagy valamelyik hasonló színvonalú társát), az ősi hírforrást.
én meg azt nem győzöm hangoztatni
hogy mindannyian úgy bíráltok egy pártot
legyen szó a jobbikról, fideszről, akármi
hogy a választási programjukat egyszer sem olvastátok végig
a jobbik esetében annyit láttok amennyit a média megmutat nektek.
ez a véleményem.
Végig olvastam a választási programjukat, megnyugtatlak. nekem az egy mesekönyv. Olyat írok neked én is. (bár ez a legtöbb programra igaz)...
"Megszüntetjük a korrupciót, és..." Hogyan?
"Csökkentjük az államadósságot, és .." Hogyan?
" Emeljük a tanárok bérét, és ..." Hogyan?
Nem az a lényeg hogy mit akarnak csinálni, hanem azt, hogy hogyan. A legtöbb párt ugyanazt akarja csinálni. Nem találsz olyan pártot, aki azt mondja: "Átláthatatlanabbá tesszük az állami kifizetéseket.." persze mindenki azt mondja hogy "átláthatóbbá tesszük".. Csak kinek mi az átláthatóbb... Te fogod jobban átlátni, vagy ő? Emelik a minimálbért. Hogyan? Miből? A Fidesz speciel emelte a bruttó minimálbért, míg a netto stagnált. Nagyon szépen hangzik hogy emelték, csak a részletekben van az ördög. UGyanez igaz a Jobbikra is. Hogyan és miből csinálja meg a programját?
"Amikor Jörg Haider kormányzott Ausztriában , akkor sem avatkoztak be.
ja!Csak "véletlen" megalt egy autóbalesetben"
Szerinted teljesen elképzelhetetlen, hogy egy részegen, éjszaka, 150-nel száguldozó autós összetörje magát és meghaljon, akkor is, ha történetesen politikus? Csak úgy mellesleg... előtte egy meleg bárban szórakozott. Na meg már kb. 8 éve nem volt sem kormánytag, sem az FPÖ vezetője. Persze biztosan az amerikaiak lőtték le drónokkal. Vagy az UFO-k. Szaniszló is megmondta, a rá jellemző nagy fejbólogatások közepette :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!