Valaki megmondaná hogy mi célból csinálja ezt a FIDESZ?
2013. máj. 8. 18:20
1/9 anonim válasza:
Én sem értem.
A Fidesz meg az MSZP ebben majdnem egyforma.....
2/9 anonim válasza:
Akkor csináljunk mi is ilyet,legyen a nevünk: pesti srácok...
Milyen jó lenne?!Mondjuk lehet, hogy az szervezett bűnözésnek számit?
Ja nem,mert ez a cikkmutatja, hogy ez legális.
3/9 anonim válasza:
Meg. A magyarok kiirtása céljából.
4/9 anonim válasza:
Etnikai tisztogatásnak , kell a hely az új honfoglalóknak.
5/9 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a magyaroknak meg engedélyezzék a szabad fegyverviselést...:)
2013. máj. 8. 19:05
6/9 anonim válasza:
Szabadon vagy nem szabadon , de sok embernek van ;)
Egy bokennel vagy seprűnyéllel nagyon lelehet csapni a c,.. támadókat.
Meg van pár technika ami tuti nyerő,lehet az akármilyen edzett ember,persze ezek tiltottak vagy nem ismertek,érdemes volt oda figyelni amikor a sensei a gyógyításról magyarázott :D
7/9 anonim válasza:
Ez csak provokáció, ízléstelen kampány. Szerintem, legalábbis bízok benne, nem lesz ebből semmi.
Próbálgatják meddig mehetnek el, mennyit tűr a nép.
8/9 anonim válasza:
Hát ezért mondom mindenkinek: mindig legyen a zsebben egy szappan! Ezek attól félnek, és békén hagynak :)))
9/9 anonim válasza:
Milyen jó, hogy nemzeti, keresztény és konzervatív pártunk van, aki annyira, de annyira szereti a magyarságot, hogy csak na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!