Mi a véleményetek hogy Orbán szerint: A cigányság nem probléma, hanem rejtett erőforrás?
Ez baromság, az egyik válaszoló jól írta hogy képzetlenek, és semmire nem jók szinte, 8 általánossal senki nem tud elhelyezkedni sehol, maximum ha van jó pár év gyári munka tapasztalata akkor is talán eltudna helyezkedni.
Az a baj hogy ők a segélyekből élnek és ki is használják mi rendesen dolgozó emberek az adónkból tartjuk el őket, ahelyett hogy inkább másra menne el a pénzünk mondjuk a gazdaság fejlesztésére, meg munkahelyek alapítására, mert akkor oké a cigányoknak is lenne normális munkájuk meg mindenki másnak és nekik sem lenne szükségük a mi adónkra, és az adónk akkor simán mehetne az oktatás fejlesztésére, az egészségügyre, az utak rendberakására, és még sok más ezerszer hasznosabbra ha végre jól is csinálnák bent a dolgokat. És ha nekik is lenne munkahelyük, meg minden már kevesebb lenne a bűnözés és nem lenne velük sem semmi probléma.
Orbán meg csak arra megy ki hogy neki meg a haverjainak jó legyen a többieket meg nagyban letojja. Sok mindent megígért 2010-ben és mit kaptunk belőle? Semmit csak rosszabbat. Munkahelyek ugyanúgy nincsenek, igaz hogy ott a közmunka de az mire elég. Én is minimálbért kapok havonta, nem tudok elköltözni a szüleimtől, mert éhen halnék, barátnőm még tanul ezerrel. Tehát itt a képzettek is nagyon nehezen jutnak munkához, én is majdnem 1 évig ültem otthon 2 szakmával a kezemben meg fél év munkatapasztalattal ami semmire nem volt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!