Tisztelt Fideszesek! Hány évesek vagytok? Mi a végzettségetek? Mi a szakmátok? Hol dolgoztok? Mennyit kerestek?
"Ez a kérdés egy nagy off. Nem is arra válaszoltok ami a kérdés. Hol vannak ilyenkor a moderátorok"
Bocs de én a kérdező vagyok!!!!!!
Mi van nem tudtok rendesen válaszolni?
26 éves vagyok, középfokú végzettséggel, nyelvvizsgával és kezdő fősulis, nincsen munkahelyem csak alkalmik és azért szavazok a Fideszre mert szerintem ha 2010-ben nyernek és 2014-ben is akkor a gazdaság sokkal jobb helyzetbe kerül, mintha a baloldal nyerne, a baloldal ugyanis már bizonyított mire képes 8 év alatt: semmire, rombolásra.
28 éves nő vagyok, felsőfokú, de nem diplomát adó végzettségem van (szociális gondozó és szervező a hivatalos szakmám).
Jelenleg GYES-en vagyok a majdnem kétéves kisfiammal, és a kormányunk szerint havi 39 ezer forintból kellene fenntartanom őt, meg magamat, úgy, hogy csak a havi rezsink magasabb, mint ez az összeg.
Mielőtt elmentem GYES-re, többnyire a vendéglátásban dolgoztam, általában bejelentés nélkül, vagy 4 órára bejelentve... Volt, hogy odaálltam a főnök elé, vagy bejelent, vagy megyek. Nem jelentett be... Sem ő, sem más. Így nem is álmodhattam normális GYED-ről.
A szakmámban eddig még nem sikerült elhelyezkednem, pedig akkor jobb helyzetben lennék.
Azért szavazok a Fideszre, amiért mindig is rájuk szavaztam, amióta szavazati jogom van... Először is: nekem sikerült boldogulnom 1998-2002 között. Akkor is dolgozott a családom, én magam is dolgoztam, bejelentve. Akkor még fenn tudtuk tartani a házunkat, nem szorultunk hitelekre, és nem maradtunk el a rezsivel sem. Másodszor: ők az egyetlen párt, aki azt ígéri, hogy segíteni fogja azokat, akik dolgozni, tanulni, vállalkozni szeretnének. Harmadszor: ők az egyetlen párt, akik nem csak a szavak szintjén foglalkoznak a választóikkal. Nem csak a kampány alatt ígérnek, nem hazudnak adatokat, nem gyártanak költségvetést nem létező számokból, nem mennek homlokegyenest szembe az ígéreteikkel. Negyedszer: 2006-ban Orbán Viktor szóról-szóra megmondta, mi fog az országgal történni, ha az MSZP győz. Nem hittek neki elegen az emberek. A másik oldalnak hittek. Pedig igaza lett.
Nincs okom rá, hogy most ne neki higgyek. Én akkor is neki hittem, mégis tönkre ment a családom egzisztenciája, mások rossz döntése miatt. Nincs jövőnk a jelenlegi kormányzás mellett. Dolgozni csak éhbérért lehet, vállalkozni öngyilkosság, gyereket nevelni pedig út a teljes elszegényedéshez. Én nem ilyen életre vágyom. Az MSZP-nek volt 8 éve. Mindenki eldöntheti, mit adott, és mit vett el tőle ez a 8 év. Én mérlegeltem, és soha többé nem szeretném, hogy még egyszer ezek adjanak a hazámnak kormányt...
Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! :)
Sziasztok!31 éves vagyok,gépjárműtechnikai szerelő,vendéglátó üzletvezető,és kereskedő boltvezető a végzettségem,szakmámat tekintve jelenleg (a kizsákmányoló kommunista rezsim áldozataként)amiről egy blogot írok nemsoká,munkanélküli,és lassan fedél nélküli ,és nem keresek,csak fizettetnének.
Ebben az országban azt büntetik,aki dolgozik,vagy dolgozni akar.Abban a városban ahol lakom,a polgármesteri hivatal kizsákmányolásai miatt naprol napra zárnak be a boltok,a kisüzletek,és minden más,amiből a sok szerencsétlen kényszervállalkozó megpróbálta eltartani a családját.Ez az a város,ahol egy külföldi szeméttel tele bolt nyitásának az érdekében egy általános iskolát ledózeroltak,mert a külföldi többet ígért,mint a város első iskolája,ez az a város,ahol az emberek nincsenek biztonságban,mert annyi a kínai,hogy nem lehet tőlük mozogni,és mindent megvesznek,ami nem eladó,azt megszerzik erőszakkal,vagy a hivatalon keresztül kirakják a magyart,és megszünt az ipar,nincs mezőgazdaság,nincsen munkahely,és bármit akarsz tenni azonnal kisemmiznek,mint engem is.Egy sörözőt akartam bérelni,gondolván,hogy megélünk belőle,de nem.A hivatal addig szarakodott velem,míg kicsúsztam a szerződésből,és az erre flvett kölcsön el nem fogyott.azóta a bank,a hivatal,az apeh...mindenki,és megyek az utcára,viszik az autómat...
NA ENNYIT A POSZTKOMMUNSTA REZSIMRŐL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!