Egyetértesz a "Mutyifilter" tüntetésekkel?
"Lopj még egy kis dohányt és fogd rá a komondorra!" - ez a Fideszre jellemző ironikus megjegyzés a mottója a május 10-én pénteken 17 órakor kezdődő tüntetésnek, amelyet a Jobbik szervez a Fidesz Lendvay utcai székháza elé. A most pénteki esemény apropója a pofátlanságnak csak enyhe kifejezéssel illethető trafikmutyi, valamint az offshore cégek állami és uniós támogatásának botránya. A budapesti demonstrációra vár minden tisztességes embert a nemzeti párt, azokat akiknek már elege van, hogy a kormányzat a narancsos haveroknak játssza át termőföldeket, trafikokat, vagy a különféle támogatási pénzeket.
Egyet.
Elég szomorú , hogy csak egyetlen egy ellenzéki párt rendez megmozdulást ellene.
"Nah pont a jobbik :D Hagyjuk már ezt.
Miért is hagyjuk?
A Jobbik arról nem tehet hogy ha a Fidesznél kidől valami azt csak addig üti a baloldal amíg nem derül ki róla is valami! És ugye fordítva.
Nem értelmezhető a fanyalgásod haver, hiszen mindig az a baja a balnak a Jobbikkal hogy a Fidesszel van. Most világossá válik hogy nincs a Fidesszel és húzgálod erre is a szád?
Ez számomra azért vicces mert pér éve még a jobbikosok is vastagon kaptak az ellopott zséből, most meg csak sír a szájuk mert kimaradtak. Szánalmasak.
Ohh és hány alkalommal volt, hogy a jobbik ült csöndben és mindenki más tüntetett...
Itt volt az ideje végre, hogy ők is felszólaljanak ebben.
"Ohh és hány alkalommal volt, hogy a jobbik ült csöndben és mindenki más tüntetett...
Itt volt az ideje végre, hogy ők is felszólaljanak ebben.
Ilyenre én nem emlékszem.
Szerintem csak nm hallottál róla a kedvenc Jobbikot elhallgató médiádban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!