Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztelt Jobbikosok! Hány...

Tisztelt Jobbikosok! Hány évesek vagytok? Mi a végzettségetek? Mi a szakmátok? Hol dolgoztok? Mennyit kerestek?

Figyelt kérdés

Ne vegyétek zokon a kérdést! Más pártok szimpatizánsainak is fel fogom tenni.

NE HAZUDJATOK!!!

2009. szept. 28. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
20 vagyok és informatikusnak tanulok, munkahelyem még nincs.
2009. szept. 29. 16:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

20 éves lány vagyok, egyelőre csak egy kitűnő érettségi a végzettségem, egyetemen tanulok magyar-történelem szakon,hogy később gimnáziumi tanár lehessek. Szabadidőmben lovak mellett dolgozom, esetleg önkéntes munkát vállalok állatmenhelyeken,gyermekkórházakban,vadasparkokban. A lovak mellett lovaglási lehetőséget kapok cserébe,az önkéntes munka meg önkéntes. Keresetem épp ezért nincs,diákhitelből tartom fenn magam.

szintén jobbikos vőlegényem "adatai":

20 éves,érettségi, személy- és vagyonőri végzettség, biztonsági őrként dolgozik egy áruházban, havi 30 és 40000 ft között mozog a fizetése, attól függően, milyen napokat kap a hónapban.

2009. szept. 29. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
27 év, férfi, jogász
2009. szept. 29. 21:42
 14/18 A kérdező kommentje:

Sok válasz érkezett eddig. Ez eloszlatja bennem azt a gyanút, hogy torz képet kapok, mert csak azok válaszolnak, akik büszkék lehetnek szakmájukra és végzettségükre.

Bevallom töredelmesen, hogy nagyon meglepett a válaszolók képzettsége, de a jövedelme annál kevésbé.

Az életkor és a jövedelem egyértelműen az átlag alatt van.

Úgy tűnik, a jobbikosok között nagy arányban vannak jogászok, kisvállalkozók, pedagógusok, vagyonőrök, és inaktívak.

A következtetéseket mindenki vonja le maga!

Köszönöm az őszinte válaszokat!

2009. szept. 30. 02:36
 15/18 anonim ***** válasza:

39 éves nő vagyok.Érettségim,vagyonőr,lótenyésztő és kertész szakmáim vannak,jelenleg kutyás őr vagyok,de eddigi életemben nagyobb részben versenylovakkal dolgoztam.

Párom 56 éves,lovász végzettsége+érettségije van,lovakkal dolgozik,Jobbikos szavazó Ő is.

2009. szept. 30. 13:36
 16/18 anonim válasza:
24 eves, alkalmazott grafikusi vegzettseggel, jelenleg kerteszkent dolgozom, fizetesem kb 240 k ft persze nem M.O. hanem Londonban
2009. szept. 30. 22:57
 17/18 anonim ***** válasza:

19 éves lány vagyok, gimnáziumba járok, még nem végeztem. Faktra a bioszt, a kémiát és a latint vettem fel, mert az orvosira készülök.

3-an élünk együtt anyukámmal meg tesómmal, egy főre jutó összeg 32000 ft úgy, hogy nem vonjuk le a kiadásokat - csak a lakbér 40 ezer/hó.

2009. okt. 1. 20:02
 18/18 anonim ***** válasza:
webfejlesztő, 24éves, 190.000 Ft nettó.
2010. jan. 14. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!