Tisztelt Jobbikosok! Hány évesek vagytok? Mi a végzettségetek? Mi a szakmátok? Hol dolgoztok? Mennyit kerestek?
Ne vegyétek zokon a kérdést! Más pártok szimpatizánsainak is fel fogom tenni.
NE HAZUDJATOK!!!
20 éves lány vagyok, egyelőre csak egy kitűnő érettségi a végzettségem, egyetemen tanulok magyar-történelem szakon,hogy később gimnáziumi tanár lehessek. Szabadidőmben lovak mellett dolgozom, esetleg önkéntes munkát vállalok állatmenhelyeken,gyermekkórházakban,vadasparkokban. A lovak mellett lovaglási lehetőséget kapok cserébe,az önkéntes munka meg önkéntes. Keresetem épp ezért nincs,diákhitelből tartom fenn magam.
szintén jobbikos vőlegényem "adatai":
20 éves,érettségi, személy- és vagyonőri végzettség, biztonsági őrként dolgozik egy áruházban, havi 30 és 40000 ft között mozog a fizetése, attól függően, milyen napokat kap a hónapban.
Sok válasz érkezett eddig. Ez eloszlatja bennem azt a gyanút, hogy torz képet kapok, mert csak azok válaszolnak, akik büszkék lehetnek szakmájukra és végzettségükre.
Bevallom töredelmesen, hogy nagyon meglepett a válaszolók képzettsége, de a jövedelme annál kevésbé.
Az életkor és a jövedelem egyértelműen az átlag alatt van.
Úgy tűnik, a jobbikosok között nagy arányban vannak jogászok, kisvállalkozók, pedagógusok, vagyonőrök, és inaktívak.
A következtetéseket mindenki vonja le maga!
Köszönöm az őszinte válaszokat!
39 éves nő vagyok.Érettségim,vagyonőr,lótenyésztő és kertész szakmáim vannak,jelenleg kutyás őr vagyok,de eddigi életemben nagyobb részben versenylovakkal dolgoztam.
Párom 56 éves,lovász végzettsége+érettségije van,lovakkal dolgozik,Jobbikos szavazó Ő is.
19 éves lány vagyok, gimnáziumba járok, még nem végeztem. Faktra a bioszt, a kémiát és a latint vettem fel, mert az orvosira készülök.
3-an élünk együtt anyukámmal meg tesómmal, egy főre jutó összeg 32000 ft úgy, hogy nem vonjuk le a kiadásokat - csak a lakbér 40 ezer/hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!