Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A trafikoknál tényleg Fideszes...

A trafikoknál tényleg Fideszes illetve Fidesz kötődésű emberek kapták a legtöbbet?

Figyelt kérdés

Ez valóban igaz?

Hallottam , hogy 1-1 MSZP-s meg Jobbikos is van köztük de a nagy többsége Fideszes vagy Fidesz kötődésű.

2013. máj. 4. 11:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
2013. máj. 7. 10:02
 22/23 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni,hogy nálunk milyen pályázattal lehetett volna nyerni.Szívesen megnézném az egyik nyertesét a kettőből akik az én környékemen nyertek,mert szeretnék tanulni belőle,hogy ha majd a szeszre pályázom ,azt hogyan is tegyem,hogy megszerezzem a kiadható maximumot,akár csak ezek az emberek.Ismerem mind a kettőt,az egyik polgármester(fidesz),a másik építési vállalkozó kiváló politikai kapcsolatokkal.Szerintem mivel ez már el volt döntve kár is tovább agyalnom rajta,ez nem fog változni,csak azért bánt,hogy ezek szerint egy nagy nulla vagyok a szakmában,ha egy polgármester vagy egy építési vállalkozó ,akik nem is foglalkoztak soha életükben kereskedelemmel még ők is jobb üzleti tervet adtak be ,mint én .A könnyű pénz nem hull a magamfajta ölébe,ezt sajnos már tudomásul kell vennem,úgy-hogy járok tovább injekciós kezelésre,hogy a derekam bírja még egy pár évig az állandó pakolást,ha meg nem megy tovább majd kéregetek az aluljáróba:(
2013. máj. 8. 21:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha egy polgármester vagy egy vállakozó nem tudna üzletelni akor teljesen alkalmatlanok lenének a posztra . Ettől fugetlenül gyanusak.
2013. máj. 9. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!