Egy fiatalnak aki most akar belépni egy pártba, melyiket ajánlanátok neki?
Egyikbe se. Ha van egy kis esze, messzire elkerüli a politikát, és legfeljebb minigunnal fog politizálni, ahogy azt kell.
A "Lehet más a róka?" pedig egy rakat szar.
Ok. Elmondom mégegyszer ! Nem szeretnénk szélsőséges pártba belépni, mert nem vagyunk fasiszták és nem égetjük vele magunkat sem. Valamilyen rendes pártba akarunk tartozni és ennyi lenne. Köszi :-)
Remélem nem túl nagy kérés. Ha később nem válik be az ideológiánknak, úgyis kilépünk.
Komolyan mondom, nem vagytok százasok...
Mégis hol találsz te ma Mo -n rendes pártot?
Jobbik szélsőséges - Nem jó
LMP - hagyjuk - nem jó
A maradékból akarsz te rendeset találni? Nézz rá az elmúlt 23 évre. Nézd meg, mit műveltek az országgal...
És ezekhez akartok ti csatlakozni MERT MENŐ?
Szerintem szimplán túlszívtátok magatokat hígítóval és most azt sem tudjátok mi merre hány méter...
"Nem szeretnénk szélsőséges pártba belépni, mert nem vagyunk fasiszták és nem égetjük vele magunkat sem. Valamilyen rendes pártba akarunk tartozni és ennyi lenne. Köszi :-)"
Mindegy melyikbe léptek be már leégetitek magatokat! :D Főleg ha fidexbe, vagy valamelyik balliberós pártba akkor tuti elhasalatok jópár ember előtt, ha már "fasiszták" nem vagytok, de komplettek se! :)
"Mégis hol találsz te ma Mo -n rendes pártot? "
Nem tudom. Mondtam, hogy nem értünk ehhez. Ezért kértünk titeket segíteni. Ha tudnánk a választ. Nem írnánki ki kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!