Miért kell politikai jelképnek használni nemzeti jelképeinket?
Ha már kimegyek az utcára magyar tricolorban, azt hiszik jobbikos vagyok...
Miért kellett ezt felhasználnia egy pártnak?
"Nem a Jobbik miatt vagyok oda, konkrétan semmit nem tudok a Pártról, csak annyit, hogy láttam, hogy a Magyar nemzeti színeket szeretik használni felvonulásaikon."
Mit használjanak, kínai színeket vagy az USA zászlót?
"Miért kell politikai jelképnek használni nemzeti jelképeinket?"
Visszakérdezhetek?
Mi másra lehet még használni? Karácsonyfadísznek?
:-D Vicceske vagy kérdező!
Mégis mi a jó büdös fenét viseljen egy magyar párt?? Kínai zászlót, vagy mi a tököt? Magyarországon ciki nemzeti dolgokat viselni? Iszol pálinkát? Miért, hiszen magyar? Viselsz kokárdát? Miért?
Én, személy szerint viselem a Nagymagyarországos medálomat! Miért? MERT MAGYAR VAGYOK NEM??? DE!
Árpádsávos zászló a történelmi múltunkat jelképezi, miért is ne hordhatná egy magyar nemzeti párt? Nem értelek, komolyan!
És a zsidók miért hordták a Dávid csillagot nemrég egyik Jobbik ellenes tüntetésen? Na az provokáció!!
Sajnos a joboldal valóban kisajátította a "hazaszeretetet", mint saját értéket, így a nemzeti jelképeket is, és a hazaárulás rágalmát a másként gondolkodók iránt. Pedig lehet, hogy éppen úgy szeretik ők is Magyarországot, csak a véleményük más néhány témában.
Ez egy óriási hiba volt, hogy ennek a jelentőségét nem ismerték fel idejében (pl. amikor a Fidesz arra szólította fel a híveit, hogy a választásokig hordják a kokárdát, naná, hogy sokaknak elment a kedve a kokárdától, pedig ha jól kommunikáltak volna a Baloldaliak,liberálisok, akkor azt mondták volna, hogy nem engedik elrabolni a nemzeti jelképet, és hordjon mindenki kokárdát.)
A nemzeti trikoloros jelképkapcsolás már elég régóta van, de azért párttüntetéseken inkább csak tendenciaként látható, minden oldalnál előfordul.
Házaknál azonban valóban inkább csak a "konzervatívok" teszik ki. Ebből azonban nem kell mély következtetéseket levonni: valaki csendesen szeret szeretni, nem mellet döngetve,
Egyébként is te is megutálnád a palacsintát, ha háromszor olyat kapnál, amibe sz@rt töltöttek, pedig a palacsinta jó, csak nem mindegy, mivel van töltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!