Ki hányszor szavazott eddig, és akkor kire voksolt? Ha nem szavazott egy adott évben akkor azt miért? Illetve megbánta-e (átverve érzi-e magát), és ha meg vagy nem akkor miért vagy miért nem?
4× a Fideszre most utoljára a Jobbikra.
Nem bántam meg, csak sajnálom hogy hamarabb nem volt Jobbik.
Egyszer volt lehetőségem szavazni és akkor a Fideszre szavaztam. A KDNP miatt mindenképp megbántam, rájuk biztosan nem szavazok többé, sem arra a pártra, amelyikkel összeállnak. Annak ellenére, hogy rá szavaztam, nem értettem a kétharmaddal egyet, jobban örülnék egy egyszerű többségnek.
Jövőre akkor fontolom meg a Fideszt, ha a KDNP-t seggbe rúgják, egyébként az LMP igen szimpatikus lett, mióta azok, akik nem voltak odavalók át(vissza)mentek Bajnai mellé.
Na ja, jelenleg akik nem csak a hatalomért marakodnak azok egyenlőre az lmp(maradék 7 képviselő), illetve a jobbik. Rájuk érvényes még, hogy nem feküdtek le csak azért, hogy megtartsák a hatalmat.(mondjuk nem is voltak még hatalmon)
Annyit tudok, hogy a fidesz-kdnp, illetve az mszp-szdsz( ez jelenleg az mszp-dk-együtt2014- és az újonnan megalakult liberálisok, a volt szdsz es emberekkel, de a lényeg, hogy egy helyről jöttek) re soha nem szavazok. Kiderült milyenek is mikor a hatalmon vannak.
Munkáspárt, MSZP, Jobbik, meg valamikor egy olyan is volt, hogy egy szép nagy f@szt rajzoltam a szavazólapra. A választásom mindig teljesen véletlenszerű volt.
Nem érzem magam átverve, mert pontosan tudom, hogy az összes párt sz@rházi, ingyenélő tetvekből áll. Rosszabbak, mint a cigányok.
Jövőre már nem is pazarlom arra az időmet, hogy szavazzak. Bár lehet, hogy bemegyek, és prostestálás gyanánt a szavazóbizottság előtt kitörlöm a s*ggem a szavazólappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!