Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok, ha?

Mit szólnátok, ha?

Figyelt kérdés
Ha alapítanák egy pártot, amely a hungarizmust követné. Mit gondoltok, ha a helyzet nem változik (gazdaság, közbiztonság) lehetséges lenne, hogy hatalomra jutnánk?
2013. ápr. 29. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A kérdésedből ítélve hamar elbuknál...

Jelenleg már nem működő politikai gondolat a hungarizmus ,eszmének jó, de komolyan meg kellene reformálni,hogy pártot alapíthas hasonlo vezérelvel...ráadásul nyilasoknsk nevezed...ez gúnynév volt.

Egyébként, ha lenne ilyen párt arra szavaznék, de akkor feküdnék le nyugodt szívvel, ha én alapítanék partot,mert az biztos ugy mukodik ahogy én terveztem,meg ha nem is tokeletesen.

2013. ápr. 30. 00:26
 12/14 PHP de kóder! ***** válasza:
38%
szerencsere a parizsi bekeszerzodes ertelmeben ilyet nem lehet alapitani
2013. ápr. 30. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
A hungarizmus már egyszer elbukott Magyarország nacionalista vezetés lesz a jövőzenéje...nem pedig a már bukott hungarizmus (ez csak építő kritika volt tőlem, de szerintem senki nem szeretne Szálasi féle vezetőket megint...)
2013. ápr. 30. 09:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Miert ne szeretnének,pls indokold!
2013. máj. 2. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!