Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek így megnyerheti...

Szerintetek így megnyerheti az MSZP-Együtt 2014 a 2014-es választást?

Figyelt kérdés
nagyon remélem, hogy így is a jobboldalnál marad a nagyobb rész...de ez így már félő :/

2013. ápr. 28. 19:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
62%
Remélem már nincs olyan gyenge elméjű ember Magyarországon aki ismét az MSZP-re szavaz! Annál a Fidesz is jobb annak ellenére hogy mutyiznak, és az imént szóló cigány honfitársam szavait idézvén én is remélem hogy a Jobbik nyer.
2013. ápr. 30. 16:02
 22/27 anonim válasza:
0%
Nekem már mindegy, ki nyer... el kell innen húzni a g.cibe amíg még szabad az átjárás...
2013. ápr. 30. 21:52
 23/27 anonim válasza:
32%
Ja és hiába a sok szöveg, hogy ,,ez a hazád"... fáj kimondani, de ez már többé nem az. ez csak egy szétlopkodott izraeli gyarmat, a régi dicső Magyarország meghalt, megszűnt létezni, nincs többé, és nem fogja feltámasztani senki... annyira fáj ez, hogy szinte sírni tudnék...
2013. ápr. 30. 21:56
 24/27 anonim ***** válasza:
56%

Bízom benne, hogy igen.

Viszont ezerszer inkább az Orbán, mint a Jobbik. Buta, kamumagyar f*sz társaság.

2013. máj. 1. 23:07
 25/27 anonim válasza:
71%

Szerintem nem nyerheti meg. Tudniillik, kizárt, hogy ne hekkelné meg a Fidesz. De ez teljesen nyilvánvaló.

A helyzet szerintem az, hogy vagy vérengzéssel, tehát polgárháború révén lehet a Fideszt leváltani, vagy megvárni, amíg totálisan tönkre vágják az országot, és így le KELL köszönniük. Más lehetőséget nem látok. Lehet szemezgetni, kinek mi tetszik.

Úgyhogy a Fideszesek elkezdhetnek máris ünnepelni, s poharukat emelni egy újabb sikeres, hazafias 4 évre! :D

2013. máj. 1. 23:40
 26/27 anonim ***** válasza:
85%
Orbánnak mennie KELL ! Annak az elmeháborodottnak !
2013. máj. 1. 23:44
 27/27 anonim ***** válasza:

„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.”

Az idézet Einsteintől származik, és jelen pillanatban Magyarországon sajnálatos módon egészen időszerű.

Egymás után kétszer volt a baloldal: elzüllött az ország. Orbánék képtelenek voltak rendet és biztonságot teremteni, időpazarlás lenne újabb esélyt adni nekik.

Talán a Jobbik... ők még nem csesztek el semmit...

2014. jan. 7. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!