Szerintetek így megnyerheti az MSZP-Együtt 2014 a 2014-es választást?
Figyelt kérdés
nagyon remélem, hogy így is a jobboldalnál marad a nagyobb rész...de ez így már félő :/2013. ápr. 28. 19:56
11/27 anonim válasza:
Én meg remélem nem! Akármennyire hitványul kormányoznak a jelenlegiek, csak a, hogy is mondjamok várják az előző leszerepelt csűrhétől a "megváltást"! Látjuk, hogy 2010-ben is így volt.....
12/27 anonim válasza:
13/27 anonim válasza:
Ebből is látszik, hogy az MSZP a másik hátán akar előrejutni, mert már ennyire lesüllyedtek.
15/27 A kérdező kommentje:
Hát én is bízok benne, hogy a Jobbik "visz mindent" de emiatt a kis össze fogás miatt kevés esélyt láttok rá amúgy ez nagyon sunyi húzás, volt szétválnak külön-külön gyűjtögetnek szavazókat majd összeolvadnak...ebből is látszik mekkora f*rg*k...
2013. ápr. 29. 08:05
16/27 Joe Makepeace válasza:
Már úgy értem hogy a kérdezőhöz van címezve, tehát kérdező:
(na szóval így) Csak összejön, fáradt vagyok már...
17/27 anonim válasza:
Végre rendbe rakták az országot, nem vettek fel IMF hitelt, csökkent az álamadóság, csökken a rezsi, aztán megint jönnek ezek az elqúrók és megint elqúrják, szerencsére bármelyik közvélemény kutatást is nézzük, a Fidesz még egymaga is biztossan előzi a balos bűnbandát! + kettős állampolgárok sztem azokba még benne sincsenek :P
18/27 anonim válasza:
Egyébként ez pontosan így van, az MSZP-nek anno teher volt a Fletó, mert Őszöd után sok embert Fletó személye alapból eltaszított a MSZP-től, viszont voltak akik meg istenítették/istenítik, tehát kis színjáték kellett. Ugyan így volt Bajnaival is.
19/27 anonim válasza:
"Végre rendbe rakták az országot, nem vettek fel IMF hitelt, csökkent az álamadóság, csökken a rezsi,"
Bedöntötték a forintot, sok milliárd dolláros államkötvényt bocsátottak ki (akik nem tanultak közgázt: bizony ez is hitelfelvétel, csak jóval drágább, mint az IMF), ellopták 3 millió ember magánnyugdíj pénztári megtakarításait, emelték az adóterheket. Eközben az államadósság nem csökkent, hanem ismét csúcson van, csakúgy, mint a munkanélküliség. Magyarországot többen hagyták el az elmúlt 3 évben, mint 1956 után.
20/27 Joe Makepeace válasza:
Ráadásul az államkötvény eladása... Nnna az konkrétan az ország eladása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!