Hiányzik valakinek az SZDSZ vagy az MDF?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 17:31
1/11 anonim válasza:
Kuncze nak volt egy érdekes fanyar humora amivel sokszor megnevettetett. De ettől független soha nem szeretném viszontlátni őket a parlamentben.
2/11 anonim válasza:
az szdsz jo mert megszüntette sorkatonaságot
3/11 anonim válasza:
Nekem csak az MDF! Az legalláb igazi magyar volt!
4/11 anonim válasza:
hiányzik valakinek az elmúlt 20 év jó léte? szerintem a válasz egyértelmű ...
5/11 anonim válasza:
Ahogy egy púp hiányzik a hátamról...
Kifejezett öröm hogy időközben a "Lehet más a róka?" is összeomlott.
6/11 anonim válasza:
Az SZDSZ eltűnt ami jó , viszont az ő beteges ideológiájuk még él.És vannak akik vissza akarják hozni ezt a förtelmet.
7/11 anonim válasza:
Tényleg! Az szdsz-ről én is akartam kérdést intézni, de ha már adott a kérdés, megragadom az alkalmat.
Írjatok már néhány olyan pozítív vagy negatív dolgot arról, amikor az szdsz kormányzott! (Még nem foglalkoztam a politikával, amikor fénykorukban voltak)
9/11 anonim válasza:
7-esnek írom, hogy az MDF eltörölte az illetékfizetést egyenesági öröklés esetén. Nekem ez az egyetlen pozitívum, ami eszembe jut. Az SZDSZ pedig a sorkatonaságot törölte el. Negatívum az MDF-nél a privatizáció borzalmas levezénylése.
10/11 Pro Patria válasza:
Az MDF abban a formában, ahogy megszűnt országgyűlési pártnak lenni, nem. Úgy, ahogyan '90-ben megalakult, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!