Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek; mennyi bizonyíték...

Fideszesek; mennyi bizonyíték kell még hogy rájöjjetek hogy a Fidesz csak a saját zsebét tömi?

Figyelt kérdés

[link]

és a cigibiznisz csak a legújabb sok közül...

2013. ápr. 28. 06:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 28. 09:45
 12/20 anonim ***** válasza:
41%

8-as

""Az MSZP-sek töredékét sem lopták 8 év alatt annak, amennyit most a Fidesz lop""

Te azt honnan tudod??????

Vagy te is ott voltál az mszp-és tolvajbanda között???

2013. ápr. 28. 14:01
 13/20 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 28. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Most jöttél csak rá, de ugye tudod, hogy a te főnökeid is kb. így csinálhatták, biztos nem a kétkezi munkából lettek miliomosak.
2013. ápr. 28. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
9%

"Az MSZP-sek töredékét sem lopták 8 év alatt annak, amennyit most a Fidesz lop."

Hahahahahahahahaha! Mit szívsz? Abból én is kérek, ütős cucc lehet! :D

2013. ápr. 28. 21:43
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

"miliomosak.

*milliomosok.

2013. ápr. 28. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
Én utálom a fideszt, de az mszp-t se szeretem. Nagyon gerinctelennek tartom őket, de közel sem annyira károsak mint a fidesz. Biztos ők is gazdagodtak a politikából, de legalább nem ilyen nyilvánvalóan és arcátlanul. Nem is támogatom őket, de a fideszt le kell váltani, mert ha véghazviszik, amit elkezdtek, akkor újabb négy év múlva viktor egy hatalmas szemétdombol fog trónolni simicskával az egyik, matolcsyval a másik oldalán. Ez engem nem is zavarna, ha a szemétdomb nem a szeretett országom lenne. Tényleg kezd nagyon félelmetes lenni, amit művelnek, ahogy a nép agyát mossák. Számomra jelenleg Bajnai tűnik az egyetlem valamire való alaknak a politikában.
2013. ápr. 28. 22:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem midegyik párt a saját tömi. Legalábbis az eddigiek biztosan ezt tették. Én cigány vagyok, de így is a jobbikra fogok szavazni. Mert szerintem, és sokak szerinte. Az az egyetlen egy normális alternatíva maradt. Remélem 2014-ben a jobbik fog nyerni.
2013. ápr. 29. 10:11
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
A jobbikkal csak az a baj, hogy gyűlölik az embereket, és pont annyira értenek a közgazdaságtanhoz mint én a kvantumfizikához.
2013. ápr. 29. 10:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem ennyi bizonyíték is bőven sok!!!!!

Sajnos szenvedője vagyok a Fidesz közeliek gátlástalan harácsolásának.

Persze lopott az Mszp,lopott az Mdf,ami nagy különbség az az,hogy ők a nagy közös népvagyont herdálták el,ami igazáből senkinek nem hiányzott,mert sose volt az övé(mondjuk ezért is kijárna egy bitó)a fidesz viszont már az emberek magán tulajdonát nyúlkálja le szépen sorban.Ebből még baj lesz meglátjátok,én már kivettem a pénzem a Takszöv-ból,nem szeretném ha más költené el helyettem.

2013. júl. 4. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!