Miért él sok német, osztrák nyugdíjas Magyarországon?
Nyugdíjas éveikre miért itt telepednek le? Távol a családtól meg mindentől??
Nekem a nagyszüleim megőrülnének ha idősen külföldön kéne élniük..
"Ráadásul itt olcsóbb az orvosi ellátás,értem azt pl fogorvos alatt vagy bármely magánjellegű orvosi szolgáltatás."
Ez meg a másik!
Én viszont nem az orvosi kezelés árát emelném ki!
Édesapám külföldön dolgozik, és azt kiemelte, hogy az egészségügy egy szörnyű rossz pont náluk!
Sürgősebb esetekben is, ha nem vagy közvetlen életveszélyben, csak időpontot kapsz mindenhova!
"Sürgősebb esetekben is, ha nem vagy közvetlen életveszélyben, csak időpontot kapsz mindenhova!"
Miért, Magyarországon nem? Volt már sérved pl? Persze Magyarország abban is jó, hogy ha fizetsz eleget, akkor már előrébb kerülsz a listán.
Mondjuk azért egy magyar és egy német kórház eleve nem egy kategória.
"A falvakban az öregek igen, de a városokban egyáltalán nem ."
Nem csak az öregek!
Ha nem a városokat nézed, hanem a kisebb közösségeket, ott nagyon sok a rendes ember, és segítőkészek, tapasztalat!
Az sem igaz, hogy a magyarok jó része lelki sérült!
Sokan vannak, de bőven nem a többség!
Spiritus Sancti, ugye tudod, hogy pontot egyszerűbb nyomni, mint felkiáltójelet? A felkiáltójelhez nyomva kell tartani a shiftet, miközben megnyomod a 4-est. A ponthoz meg csak az m billentyűtől kettővel jobbra lévőt kell megnyomni, shift, alt és egyebek nélkül.
Meg persze kevésbé tűnsz szánalmasnak, ha nem minden mondatod felkiáltójellel végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!