Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is úgy érzitek, hogy a...

Ti is úgy érzitek, hogy a külföldön dolgozó ismerőseitek leköröznek, szinte már állva hagynak titeket?

Figyelt kérdés

Ti szépen bementek szorgalmasan dolgozni a 100-150 nettóért, ami el is megy hó végére. Haverok meg zsebre vágják a 4-600K-kat, felét megspórolják, aztán jönnek haza az Audikkal hétvégente.

Szerintetek is ez van?

2013. ápr. 27. 00:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az én ismerőseim Németországban és Ausztriában dolgoznak. H-P-ig, minden hétvégét itthon töltik.

Igen kint se osztják ingyen a pénzt, de van is látszata a munkádnak..

2013. ápr. 27. 12:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát, valóban nem egy kéjutazás külföld, de viszont ott meg is becsülik a munkádat és aránylag normálisan meg tudsz élni ha dolgozol. Fent tudsz tartani egy házat/lakást, jut szórakozásra is, ha gyűjtesz akkor tudsz venni értékesebb holmikat, ha egy picit jobban keresel akkor tudsz venni egy normálisabb autót amit normálisan fent is tudsz tartani. Elvileg ennek is kéne lennie a minimumnak mindenhol.
2013. ápr. 28. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Én itthon tolom úgy, ahogy a külföldön élő honfitársak beszámoltak. Nem járok már bulizni, a maradék szabadidőmben családot látogatok, 7-től nyomom néha este 11-ig is, és bizony meglátszik az eredménye.

Csak annyi különbséggel hogy a szakmàmban vagyok, és éves szinten egyre jobban keresek. Megmerem kockáztatni az átlagot már simán "verem" de cserébe baromi sokat melózom. Önszántamból. A magyar mentalitás ha rossz azért rossz mert itthon nincs akkora szorgalom mint kint. Kinti magyarok felveszik azt a ritmust amit idehaza sokan nem is ismernek. Feloras cigizgetesrol ne almodjon az, aki sikeres akar lenni az életben. Azért mindenhol gürcölni kell, csak könnyebb külső okokra kenni. Megjegyzem csak szerintem! A saját életemből merítve mondom ezt. (hozzáteszem fiatalabb koromban trehány és lusta voltam azt hittem én is, hogy majd a külföld a megoldás.. de végül a saját hozzáállásomon csiszoltam ;P )

2015. okt. 7. 18:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez még 2021re sem változott.... Sőt
2021. aug. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!