Ti is úgy érzitek, hogy a külföldön dolgozó ismerőseitek leköröznek, szinte már állva hagynak titeket?
Ti szépen bementek szorgalmasan dolgozni a 100-150 nettóért, ami el is megy hó végére. Haverok meg zsebre vágják a 4-600K-kat, felét megspórolják, aztán jönnek haza az Audikkal hétvégente.
Szerintetek is ez van?
Az én ismerőseim Németországban és Ausztriában dolgoznak. H-P-ig, minden hétvégét itthon töltik.
Igen kint se osztják ingyen a pénzt, de van is látszata a munkádnak..
Én itthon tolom úgy, ahogy a külföldön élő honfitársak beszámoltak. Nem járok már bulizni, a maradék szabadidőmben családot látogatok, 7-től nyomom néha este 11-ig is, és bizony meglátszik az eredménye.
Csak annyi különbséggel hogy a szakmàmban vagyok, és éves szinten egyre jobban keresek. Megmerem kockáztatni az átlagot már simán "verem" de cserébe baromi sokat melózom. Önszántamból. A magyar mentalitás ha rossz azért rossz mert itthon nincs akkora szorgalom mint kint. Kinti magyarok felveszik azt a ritmust amit idehaza sokan nem is ismernek. Feloras cigizgetesrol ne almodjon az, aki sikeres akar lenni az életben. Azért mindenhol gürcölni kell, csak könnyebb külső okokra kenni. Megjegyzem csak szerintem! A saját életemből merítve mondom ezt. (hozzáteszem fiatalabb koromban trehány és lusta voltam azt hittem én is, hogy majd a külföld a megoldás.. de végül a saját hozzáállásomon csiszoltam ;P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!