Miért törli a moderátor az olyan hozzászólásokat, melyek nem istenítik a Jobbikot?
Én mind a két oldalról elég sok anyázást szoktam látni.
Van amit törölnek, van mit nem. Van amikor olyat sem törölnek, ami a szabályzat szerint sem lehetne kint.
Ez van.
Van törölgetés mindkét oldalról.
A moderátorok teljesítménye és értékítélete ráadásul nagyon ingadozó.
Viszont könnyű megtéveszteni őket, ha valamilyen tartalmat mindenáron át akarsz paszírozni a GyK "fórumán".
Kedves kérdező, hogy ez a hangnem szerinted "normális" azzal magadat minősíted, engem nem sértesz vele. Más kérdés, hogy lehet, hogy valakit zavar ez a hangnem, stílus. Vannak akiknek jót tenne néhány illemóra.
"Azok érvelnek szitkozódással, akiknek nincsenek igazi érveik" Tudod, kitől van az idézet? V.I. Lenintől!
Ha az agyatlant törölték volna, ezt most nem tudnánk meg. Mert törölték.
Egyébként nem tudom, ki hogy képzeli ezt el. Olyan nincs, hogy valakik ott ülnek guvadt szemmel, és lesik a válaszokat. Annyi embert foglalkoztatni...
Van egy szűrő. Ha bizonyos szavakat használsz, a rendszer automatikusan töröl, és ezt közli is. Ezen kívül, láthatsz a jobb alsó sarokban egy kis "tilos" táblát. Ha azt megnyomja valaki, megy az üzenet, ezt vizsgálják emberek, és ha van rá ok, utólag törlik.
" szerintem az összes párt egy agyatlan rakat fos. Na ez megsérti a jobbik-konzervatív vagy az lmp-liberális lelketeket?"
És neked a kis gyurcsifanatikus lelkedet, ha a minősítésedet kitörlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!