A Fidesz tényleg annyira stabilizálta már a hatalmát, hogy a választások után is tejhatalmuk lesz abban az esetben is, ha nem őket választják?
Minden fontos pozíción Fideszes emberekék vannak és ők nem 4 évre lettek oda téve, hanem hosszabb intervallumra.
Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?
"fennáll a veszély, hogy ebben az esetben az orbánisták erőszakkal, permanens felforgatással reagálnának"
Szerintem ha valaki kiírna egy törvényes népszavazást, és a nép törvényesen meg is szavazza, aztán Orbán meg azt mondaná, hogy "ezt nektek", akkor még az Orbán hívők nagy részének is felnyílna a szeme, hogy miről is van itt szó!
A magyar emberek elég nagy része igen csak ostoba, de talán annyira mégsem, hogy ezt is hagynák!
Vegyétek már észre hogy nem az a rendszer van amivel riogatnak titeket és utána ti is másokat.
Félreértés ne essék nem tartom magam magam Fideszesnek.
De ahogy ordítva zengítek a szót amit a sajtó a szátokba mond (ja és nincs sajtószabadság?!) az már nagyon csora ösztön. Nézzétek is meg a dolgokat, és ne azt fogjátok fel ténynek amit az ellenzék mond.
Ez nem csak a jelenlegi rendszerre igaz.
Nem, én kimegyek az utcára, és látom, mit művelnek a cigányok pl.
És nem vagyok rasszista...
Nem a Jobbik propagandáját szopom be...
Látom, mi folyik az országban!
Egy rakat dolog van, amiről a saját szememmel megbizonyosodtam, hogy úgy van, ahogy mondták!
Nekem simán lenne okom elhinni a Jobbik minden szavát!
De kíváncsi vagyok, a FIDESZ hívők elmondhatják-e magukról ugyanezt...
Itt mindenki szidja szegény Orbit olvasátok ezt és világosodjatok meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__4256291-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!