Érdemes lenne a sorállományt vagy valamilyen hasonló fegyelmezettségre "tanító" szervezetet létrehozni a mai fiataloknak?
A meglátásom szerint a mai fiatalok nem tudják mi az a fegyelmezettség, mi az a felelősség! Sajnos – tisztelet a kivételnek – gyenge jelleműek, egyáltalán nem képesek a feszültségtűrésre. Egy egyszerű BKV jegyellenőrzésnél feljelentéssel fenyegetőznek – félelemből – vagy ha valaki leszidja őket mert helytelenül cselekedtek egyből veréssel fenyegetik – persze 40 kg-os -.
Lusták még sportolni is menni inkább szoliznak mint a lányok és az olcsó új drogokat szedik!
Ugyan már!
Ez ugyanaz, mint amerikában a szexuális felvilágosítás óra!
Készült erről egy jó kis south park rész is!
Nem másoktól kell várni a megoldást!
A szülő dolga, hogy a gyerekét fegyelemre, és tisztességes viselkedésre nevelje!
Az a baj, hogy sok szülő vagy nem tudja, hogyan nevelje a gyerekét, vagy nem is foglalkozik vele!
Én már nem voltam besorozva katonának, de remek szüleim vannak, úgy érzem, nagyon jól neveltek, és tökéletesen meg vagyok elégedve a jellememmel, és a problémakezelésemmel is!
A gyereknevelés nem egyszerű dolog!
A gyerekek nagyon befolyásolhatóak, erősen hat rájuk a külvilág szemete!
De jó neveléssel meg lehet akadályozni, hogy elkanászosodjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!