Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megszűnik a Napkelte! Mit...

Megszűnik a Napkelte! Mit szólsz hozzá?

Figyelt kérdés
Egy ideig nem lesz a köztévében a cinizmus és a szoclib hatalom szimbóluma! Hála Istennek!
2009. szept. 25. 19:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
*monopólium
2009. szept. 25. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Na végre. Kormányváltás esetén amúgy is repült volna a műsor az ATV-re.
2009. szept. 25. 20:50
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Én se szerettem a Napkeltét, de néha belenéztem, mert nem volt más. Az rtl-es, tv2-ős bulvártól tán még jobban kifordul a gyomrom. De itt is csak kapartam magam az alatt a pár perc alatt, amit kibírtam Kiss Péter, Lampert Mónika meg mondjuk Mesterházi Attila fél órás nagyinterjújából. Arra azért jó volt, hogy lássam, mennyire buta, semmirekellő emberek vezetik az országot. És hát a riporteri munka is szánalmas volt, beszélni is alig tudó emberek nyöszörögtek néha közbe jelentéktelen dolgokat. Tulajdonképpen fellélegzek, hogy ezek már nem lesznek. Azt olvastam most valahol, hogy állítólag a Sztori Tv-n folytatják, de az nekem nincs.
2009. szept. 25. 21:22
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már évek óta nem nézem az M1 és M2 műsorát, így semmit nem veszítek... :D
2009. szept. 25. 21:49
 15/21 A kérdező kommentje:
Ez azért van emberek mert sajnos EGYRE kevesebb a pénz. Egyszer azt mondtam valakinek,hogy a szocik még egymástól is képesek lopni és ha ennek ez az ára akkor ez. Be lett zárva a napkelte. Az ellopásra szánt pénzt már nem lehet kidobálni ilyenekre mert az is fogyóban van a köcsög komcsiknak.
2009. szept. 25. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Átrendeződés !
2009. szept. 25. 22:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szabad-e picit elkanyarodni a Napkeltétől. A 21.49-es válaszadó indított erre. Szóval, hogy ő nem néz M1/2-őt. Kérdezném, hogy akkor mit néz? Mert hát én se nézek gyakorlatilag M1/2-őt, de RTL-t és TV2-őt sem, mert egyszerűen nem érdekel semmiféle "produkciójuk", meg a filmjeik se. Régen szerettem az ismeretterjesztő csatornákat, de azokat se nézem már évek óta, mert ezek is már csak hazug "szenzációkat" fröcsögnek (pl. hogy egy majom szerelmes egy gazellába, meg hogy mekkora hős, aki lefényképezte a háromfejű kígyót, meg egyéb ilyen blődségek). A történelmet is szeretem, de a tököm tele van a Viasat Historyval, ahol megint csak tombol a szenzáció, meg pl. elmerülhetünk számunkra teljesen ismeretlen brit királyok magánéletében. Érdekel a magyar közélet is, de ha meglátok egy politikust (mondjuk a volt Napkeltében), azonnal továbbkapcsolok, mert buta és hazudik, ezt meg nem bírom elviselni. Így már csak egy-két közéleti műsort nézek néha az Echo vagy az ATV-ben, meg hetente max egy régi magyar filmet a Filmmúzeumban (Bár az a gond, hogy szinte mindet láttam már). Akkor ezért miért is fizetek havi 4000 Ft-ot?
2009. szept. 25. 22:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát igen,oltári nagy hülyeségekkel van tele a TV...
2009. szept. 25. 22:21
 19/21 anonim ***** válasza:

A negatív kampány abszurd értékeinek megvalósításának első lépése! Nem akarnak az MSZP- sek konkrét kérdésekkel foglalkozni, mert az nekik a helyzetből fakadóan nagyon káros. Az ideologizálás és a sár dobálás lesz az eszköz.

Legalább tudjuk hogy mit várhatunk!

2009. szept. 26. 07:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyszerüen nem értem, hogy ha megszünik egy - már száz éve futó műsor - miért téma ez?Na bumm, jön helyette másik, megborotválkozott szereplőkkel, és ugyanazt a demagóg szöveget ÖÖÖÖ-ző vendégekkel.De amint látom, a leirtak ellenére nagy nézettsége volt a köreitekben, hogy olyan sok mindent tudtok róla.Ha viszont nem tetszik, a kezetekben van a távirányitó, kikapcs és kész.

Az okos , értelmes, beszélni és kérdezni tudó müsorvezetőket kirugták (vagy elmentek) és jött helyettük olya, esze semmi fogd meg jól, aminek ez lett a vége.Kár itt összefüggést keresni ilyen meg olyan libesek szerepéről.A műsor kifulladt.Ennyi.Az eljárás meg egyenesen etikátlan ahogy lapátra került a müsor.Bezzeg amikor idekerült, akkor hónapokig könyörögtek az átigazolásért.A leigazolás összege 2020-ig titkositva.Akkor most én tépjem a gatyám, mert megszünt.Ami pedig ezt követi? Másik utca, másik diszlet, más nyekegő, makogó műsorvezetők.De a paletta kinálata ugyanaz.Legfeljebb, ha titeket vendégül látnának majd abban..., akkor némi szint vinnétek a müsorba.Kár, hogy az idő lejárt, lenn még mit mondanom...!

2009. szept. 26. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!