Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az LMP nyerne, akkor...

Ha az LMP nyerne, akkor legalizálnák a füvet?

Figyelt kérdés
Mert ha igen akor én rájukszavazok lekközelebb...

2013. ápr. 22. 20:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egyébként a téma valóban nagyon is fontos, ha figyelembe vesszük, hogy hány embert érint, csip-csup ügyekkel foglalkoznak a rendőrök a valóban veszélyes nagyhalak helyett.

És van egy másik hasonló, látszólag piti téma, de valójában rendkívül komoly dolog.

Jelenleg majdnem minden internetfelhasználó torrentezik, vagy youtube-hoz hasonló helyeken néz meg/tölt le filmeket, fényképeket, zenéket, stb. szerzői jogokat sértve. Így majdnem minden ember köztörvényes bűnözőnek tekinthető. Csak szerencsének mondható, hogy egyenlőre még szemet hunynak felette.

Megértem a szerzők jogait, de ott a kérdés, hogy valóban rendben van így?

2013. ápr. 23. 22:15
 32/34 anonim ***** válasza:

"Én Bajnaira szavatok (+ Juhász Péter)"

Csak be ne szívj előtte, nehogy véletlenül a Fideszre húzd az ikszet.

"A FŰ FÜGGŐSÉGET OKOZ

Semmivel sem okoz nagyobb függőséget, mint a cigaretta, alkohol."

Az egy dolog. Másik dolog, hogy károsabb, mint az alkohol és a cigaretta együttvéve.

2013. ápr. 23. 22:29
 33/34 anonim ***** válasza:

Ezt honnan veszed?

4 éve költöztem ki Amszterdamba, azóta rendszeresen fogyasztom (előtte is használtam, de csak alkalmanként). Semmilyen káros hatással nem volt rám. Közben félévre hazaköltöztem családi problémák miatt és ezalatt az idő alatt még csak a közelében sem kerültem. Az ég világon semmit sem tapasztaltam, ergo nem léptek fel elvonási tünetek.

2013. ápr. 24. 10:43
 34/34 anonim ***** válasza:

"Az egy dolog. Másik dolog, hogy károsabb, mint az alkohol és a cigaretta együttvéve."

Tessék már linkelni erre valami bizonyítékot, mert így nem hisszük el! Tudományosat, ne olyat amit a KDNP készíttetett.

2013. ápr. 24. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!