Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ekkora állatság mint a közmunk...

Ekkora állatság mint a közmunka működik még valamelyik országban?

Figyelt kérdés

A hülye is látja, hogy csak a statisztikát akarják javítani vele, közben meg már 300 ezer(!!) ember dolgozik 40-50 ezer Forintokért!!

[link]

2013. ápr. 22. 16:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"Engem miért nem sajnál senki, hogy egy gyárba napi 8. órás munkával 10 ezerrel keresek többet mint egy közmunkás?"

Senki nem mondta, hogy nem sajnálunk. Te sem ezt érdemled.

2013. ápr. 22. 17:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Államkincstár, közmunka. Hat havonta váltják egymást az emberek, hat havonta egy ember kiesik két-három hétre a rendes munkából, mire betanítja őket. Ugyanúgy egész nap dolgoznak, mint mi, csak fele annyi pénzt kapnak érte. MEgalázó nekik is és nekünk is.

És hiába kérjük, hogy ha van munka, vegyenek fel akkor véglegesen embert, de a válasz nem, így olcsóbb. :(

2013. ápr. 22. 17:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmad sincs arról, milyen munkát végeznek...

de te milyen munkát véeznél, ha odaültetnének a telefon mellé, és el kellene mondanod mindent a családi pótlékról, miközben nem értesz hozzá? Szegény felveszi a telefont, elnézést kér, kérem, tartsa... elmegy egy dolgozóhoz, megkérdezi, vissza a telefonhoz és elmondja. Ha még ezek után is van kérdés, újra séta. Ő tehet róla? Fenéket.

De ez van a kórházban is, felvesznek félévente új embert, ha időpontot kérsz, nem tudja, hogy ehetsz-e a vizsgálat előtt, satöbbi. De vettek fel szakképzett nővért is közmunkában!!!, holott van üres álláshely a kórházban. Csak ez olcsóbb.

Rendőrségen iratkezelésre szintén közmunkások. Millió olyan helyre betesznek közmunkást, ahol kellene tudás is ahhoz, hogy normális munkát végezhessenek. Én sajnálom őket, dolgozom velük, és nap mint nap látom, hogy ugyanannyit dolgoznak a negyven párezer forintjukért, mint mi a rendes bérünkért. Megérdemelnék, hogy azt mondják nekik, tessék, ez az állás üres, ide lehet jönni dolgozni. ehelyett hat hónap múlva megköszönik szépen és jön helyette más :(

2013. ápr. 22. 18:02
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Parlament miért nem közmunkába dolgozik? Hiszen akkor sokat megspórolhatna az ország.
2013. ápr. 22. 18:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez hángéri. Ez van, ezt kell szeretni. Olyan emberek döntenek arról, hogy sok ember 47 ezer forintból éljen meg havonta, mert nem érdemli meg a Magyarországon megalázó összeget jelentő minimálbért sem, akik évente százmilliókból dőzsölnek és abból van pénzük, hogy jól keverik a kártyalapokat és ügyesen csesznek ki másokkal.
2013. ápr. 22. 18:12
 16/20 anonim ***** válasza:
84%
Én tíz éve vagyok közmunkás és semmi kivetnivalót nem találtam még benne. Nektek kívülállóknak mi a bajotok ezzel?
2013. ápr. 22. 18:30
 17/20 anonim ***** válasza:

"Ha rendes munkát végeznének egy szavunk nem lehetne. Csak az a baj hogy több a káruk mint a hasznuk."

Legalább ne hazudozz itt!

2013. ápr. 22. 18:32
 18/20 anonim ***** válasza:

"Engem miért nem sajnál senki, hogy egy gyárba napi 8. órás munkával 10 ezerrel keresek többet mint egy közmunkás?"

Közmunkás vagyok az árvíznél. Napi hatezer forintot kapok hétköznap a hétvégi napokra hétezer kettőszázat. Hétvégente is menni kell, igaz nem nyolc hanem 12 órában, így keresek 192 ezret, te kapsz 202 ezret 8 órában és még sajnáljalak is? Na menj már!

2013. ápr. 22. 18:42
 19/20 anonim ***** válasza:
17: majd amikor a nyugdíjad számítják meg a szolgálati idődet, nem lesz mindegy... tényleg elégedett vagy azzal, hogy amiért más rendes bért kap egész éven át, azért te jóval kevesebbet? MIért jó ez neked? Tényleg érdekel.
2013. ápr. 22. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy jóval kevesebbet? Vagy mi az a jóval kevesebb? 106 ezer a bruttóm, nettó 70 ezer és ez nyolc órában, míg vállalkozónál dolgoztam 80 ezret kaptam 10 órában, szerintem épp ez volt a jóval kevesebb.
2013. ápr. 22. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!