Miért utáljál sokan Bokros Lajost?
Kedves kérdező!
Ezek szerint a számodra a vadkapitalizmus az egyetlen elfogadható gazdasági felfogás.
De kérlek.
Csak most csak itt, magyarázd el nekem hogy egy kis nyitott tőkeszegény prekapitalista a függőségi rendszerbe beleszorult alacsony hozzáadott értéket termelő és a környezetében csupa erőfölényes gazdaságokkal rendelkező országnak miként lehetne hasznos a felfogásod?
gyakorlatilag a lényeget összefoglaltad. hasonlóan működött mitn ma a fidesz. megszorítások és életszínvonal csökkenése gazdasáégi javulás érdekében.
nyilván az emberek nem szeretik mikor romlik az életszínvonaluk.
de ha te annyira liberális pártra akarsz szavazni, hát szavazz rá. még van a párbeszéd magyarországért is, ami lmp2.
az mdfből kivált/reinkarnálódott jólét és szabadság fiatalokból áll, de enm tudom ők mennyire liberálisak. ők is elitisták, és bizonyára hasonló a politikájuk csak kevésbé az országot tálcán kínáló fajta.
de szerintem ők sincsenek igazán képben a mai magyar vlaóssággal kapcsolatban. gyerekesek és el vannak tévedve.
de ők is utálják bokrost, állítólag bokros lenyúlt tőlük pénzeket és eltűnt.
szerintem ez állhat a legközelebb hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!