Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire hisztek vagy nem...

Mennyire hisztek vagy nem hisztek Szaniszló Ferenc műsorvezetőnek?

Figyelt kérdés
Mi az igazság?
2013. ápr. 20. 20:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem hiszek neki. Tudom, hogy igaza van. Azt mondja csak el, amit már én is tudok, mivel utána jártam normálisan a dolgoknak. Nem is értem, hogy a sok birka miért "hit kérdésnek" tekinti Szaniszló szavait. Elég lenne utána járniuk a dolgoknak, és meglátnák, hogy igaza van. De ugye ez a legtöbbnek nem megy, mert ítélkezni könnyebb.
2013. ápr. 20. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
67%
Miért kéne hinni neki? Meg attól mert valaki hisz abban hogy léteznek cionista zsidók akik irányítják a világot akkor hinnie kell abban is hogy a szent korona fénye űzte ki a törököket az országból csak mert hisz szaniszlónak/ban? Ez szimplán butaság. Szaniszlónak sincs nagyobb rálátása a világ dolgaira mint bárki másnak cserébe egy üldözésmániás beteg ember, aki minden hülyeséget kitalál. Aztán lehet hogy 100-ból egyszer betalál, de lehet hogy 100-ból egyszer sem. De minden szavát elhinni szimpla kreténség.
2013. ápr. 20. 21:47
 13/19 anonim ***** válasza:
29%

Semennyire.

(Megjegyzés: már a könyökömön jön ki.)

2013. ápr. 20. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

kedves válaszadók!

a kezeket nem arra kell nyomkodni tetszik-e amit a másik írt, hanem a témában válaszol-e, értelemesen-e, stb

tehát nem szavazgatjuk le azt sem aki szerint Szaniszló elmebeteg és azt sem aki szerint egy zseni

ezt miért nem lehet felfogni, betartani?

2013. ápr. 20. 23:08
 15/19 anonim válasza:
26%
Teljesen pszichopata a csávó. A csúcs a kolontári iszaptározóval kapcsolatos elmélete, hogy NATO-gépek lebombázták :D
2013. ápr. 21. 01:08
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
a fickó nwo-s, köze nincs a jobbikhoz
2013. ápr. 21. 01:16
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Paranoiás. Nem tudom, hogy nem skizofrén-e kicsit.
2013. ápr. 21. 13:21
 18/19 szuperpocok ***** válasza:

Én a proli tömeggel ellentétben nem csak azokat a médiumokat figyelem amelyekkel megegyezik a véleményem, hanem azokat is amelyek agyon vannak démonizálva.

Nos, Szaniszló mondanivalója szerintem korrekt.Szélsőjobbosnak van kikiáltva de mindenkinek odasózott már. Azt pedig, hogy "antiszemita" azt egy jó röhögéssel elintézem. Akkora antiszemita, hogy a műsorában remek beszélgetéseket bonyolít le a zsidó (és arab) gyökerekkel rendelkező Nógrády Györgyel ;).

Az a hisztéria ami pedig a díjazása körül volt, szerintem mindent elárul....

Persze néha szelektálni kell a mondandójából mert olykor túloz :D

2013. jún. 8. 15:20
 19/19 anonim ***** válasza:
a fickó nem szélsőjobbos, hanem nwo-s, akárhány 0%-ot is kapok miatta
2013. jún. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!