Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz vége a rettegésnek?...

Mikor lesz vége a rettegésnek? Mindenki retteg.

Figyelt kérdés

Ez az állandó harc , a balcionisták meg a jobboldaliak között...

Meg vannak akik a zsidóktól rettegnek , meg a zsidók is rettegnek valakiktől.

Mind a két tábor kezd nevetségessé válni.

Mikor lesz ennek vége?

2013. ápr. 20. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ha az embereknek végre megjön az eszük és a rettegés meg a gyűlölködés helyett képesek lesznek közösen tenni valami értelmeset is az országért...
2013. ápr. 20. 13:14
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Rettegni csak azoktól lehet,akiknek komoly hatalmuk van és vissza is élnek vele.Valódi jobboldali pártoknak ilyen hatalmuk nincs,nem is engedik,a jelenlegi nemzetközi rendszerben hogy legyen.Pl a Pim Fortuyn féle holland jobboldali pártot [link] Vagy a Haider féle osztrák pártot is gyorsan leszerelték,a vezetőkkel végeztek,miközben törvényesen jutottak hatalomra.
2013. ápr. 20. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
Pontosabban Haidert állítólag csak baleset érte.
2013. ápr. 20. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Én attól rettegek, hogy elveszítem az állásomat, mert tuti, hogy 3 hónap alatt nem találok újat (BAZ megye). Anyám attól retteg, hogy elveszik a rokkantnyugdíját, mint annyi más szerencsétlennek, és akkor miből fogja eltartani a bátyámat, aki 4 éve munkanélküli (meg lehet hogy engem, mer én is az leszek).
2013. ápr. 20. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Addig amíg jó üzlet a rettegés és meg lehet belőle élni, miért is hagynák abba.
2013. ápr. 20. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Csak a kiszolgáltatott embert lehet rettegésben tartani.

Aki önellátó, megáll a saját lábán, az nem retteg, mert nincs oka rá.

Aki a saját erdejéből vágott fával fűt, az nem retteg a gázáremeléstől.

Aki megtermeli magának a zöldséget, gyümölcsöt, gabonát, az nem retteg az élelmiszerár emeléstől.

stb.

2013. ápr. 20. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem rettegek.

Még a hülyeségtõl se, az csak nagyon zavar. Pl amikor azt írják, h "balcionisták", mintha minden baloldali cionista volna és fordítva.

2013. ápr. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!