Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégis kire lehet szavazni...

Mégis kire lehet szavazni 2014-ben Magyarországon? Mindegyik pártban csalódtam.

Figyelt kérdés
..és ezt nem csak én gondolom így... Más is így érez?
2013. ápr. 19. 09:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
66%
Hát ezt neked kell eldöntened. Mi nem tudhatjuk, hogy neked milyen elvek fontosak.
2013. ápr. 19. 10:27
 12/36 anonim ***** válasza:
38%
E2014-PM, de kíváncsi vagyok a MOMAMO-ra is
2013. ápr. 19. 10:41
 13/36 anonim ***** válasza:
19%
Jajj!! Az E2014 tele van ex-szadeszes politikusokkal!
2013. ápr. 19. 11:12
 14/36 anonim ***** válasza:
36%
Miért, mi változott? Én már több ciklus óta csak a helyi önkormányzat választásán veszek részt.
2013. ápr. 19. 11:16
 15/36 anonim ***** válasza:
50%

lesz vagy 40 féle szignó egy szövetségeben azt az illúziót keltve, hogy ők nagyon változatosak még is össze tudnak fogni a gonosz diktátor ellen, akinek csak egy szignója van ...

kérdem én mi értelme volt annak, hogy mszp-t megszavaztunk 12 éven keresztül? valahogy mindig az szdsz kormányzott... gazdasági vagy pénzügyekben egyértelmű volt, hogy csak is egy 5% párt tudja irányítani az ország miért volt ekkora hatalma, ennek a nép által alig támogatott pártnak? reformokat szintén csak ez a kis párt tudta csak elvégezni ...

Nem akarom ezt az irányt, egyszerűen semmibe veszik a szavazatomat .

2013. ápr. 19. 11:23
 16/36 anonim ***** válasza:
21%
Fideszre, MSZP-re és hasonlókra szerintem csak akkor érdemes, ha nem láttok jobbat. Ezek nagy, populista gyűjtőpártok, a hatalom megszerzésén túl nem sok céljuk van. Én látok náluk jobbat, és ez a párt a Jobbik. Tisztességesebb emberek vannak benne, akiket megérint a magyarság, tévedéseik mellett is, de ha lenne egy még szélsőjobboldalibb párt, akkor arra szavaznék. A legrosszabb párt szerintem a liberális és a kommunista, de az MSZP is vállalhatatlan a magyarokhoz fűződő viszonya miatt.
2013. ápr. 19. 12:06
 17/36 anonim ***** válasza:
30%

Azért azoknak, akik NEM mennek el szavazni, szeretnék egy NAGYON FONTOS dolgot elmondani!

Ha egyáltalán NEM szavazol, azzal mindig a JELENLEGI kormányt támogatod!

Márpedig bármelyik kormány is kerül hatalomra, a 2/3-ot MEG KELL SZÜNTETNI!

Jöhet itt mindenki azzal, hogy az ő kedvenc pártjára szavazz, de szerintem a lényeg annyi, hogy szavazz valakire, aki nem kerül 2/3-os többségbe!

2013. ápr. 19. 13:44
 18/36 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Szentlélek!

Ez egy nagy baromság, amit írtál. A nem szavazók nem támogatják a jelenlegi kormányzást. Csak annyit ér a távolmaradásuk, hogy a jobban fanatizálni képes párt előnybe kerül. De hogy ez a jelenlegi kormányzó gárda, vagy épp egy másik ez korántsem biztos.

Másrészt a kérdésnek itt pont az a lényege, hogy a jelenleg kormányzók semmivel sem rosszabbak és persze semmivel sem jobbak, mint bárki más, aki a palettán van. Tehát, akár maradhat is a jelenlegi. Annyira nincs különbség, nem számít már semmi.

2013. ápr. 19. 13:54
 19/36 anonim ***** válasza:
49%

Te is, mint sokan mások, nagyon lazán kijelented, hogy minden párt egyforma! Teszed ezt úgy, hogy évtizedek óta ugyanaz a két párt kormányoz!

Nem érzed, hogy ideje lenne a kisebb pártokat is támogatni!

Lehet, hogy nem jutnánk sokkal előrébb, mint most, de ezt a féktelen rombolást, ami most folyik, kicsit visszaszoríthatnánk!

Minél több pártnak van beleszólása a kormányzásba, annál nehezebb pusztítani, mert valamennyire ellenőrzik egymást!

Ez a 2/3 pedig teljesen tarthatatlan!

Szóval egyáltalán nem mindegy, kire szavazol!

2013. ápr. 19. 14:45
 20/36 anonim ***** válasza:
31%

azért olyan ne legyen, hogy nem mész el szavazni.

most azt kell nézni ki a legkisebb rossz. Fidesz még csak 2 évet tolt az asztalra, vagyis várjuk még meg, mi lesz 2014 ig.

2013. ápr. 19. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!