Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lehetek megint büszke a...

Gelazso kérdése:

Mikor lehetek megint büszke a magyarságomra külföldön?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 22:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kárpátaljai magyarként mindig büszke vagyok rá, itt is élek már, de ennek ellenére sokaktól megkaptam már és meg is kapom azokat a jelzőket, ami azért van, mert kárpátaljai vagyok.

Ezért fáj, hogy sokaknál még akkor is nagyobb magyar vagyok, mint akik itt születtek.

De én büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, bárhol legyek.

2013. ápr. 18. 17:24
 12/15 lindmayer ***** válasza:

Miller..

büszke vagyok rád!

büszke, hogy büszke vagy magyarásgodra

2013. ápr. 18. 18:23
 13/15 Pro Patria ***** válasza:
És ha nem külföldön akarnál büszke magyar lenni, az fel sem merült, mint lehetőség...? Aki büszke a magyarságára, az nem keres más otthont magának.
2013. ápr. 18. 22:51
 14/15 anonim ***** válasza:

A politika, és a gazdasági helyzet sajnos egyre több embernek teszi elkerülhetetlenné, hogy külföldön keressen megélhetést!

Ettől függetlenül tisztelni való, ha valaki büszke a magyarságára, bárhol van a világban!

Számtalan technológiai, kultúrális, és egyéb értékkel rendelkezünk, ami nem csak lehetővé, de egyenesen kötelezővé teszi, hogy egy magyar ember büszke legyen magyarságára!

2013. ápr. 19. 15:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, megszakadna a szívem, ha külföldre kéne költöznöm, de ha így mennek tovább a dolgok, más választásunk nem marad: v elhagyni az országot, v éhen halni.
2013. ápr. 19. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!