Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a Jobbik kémiai kasztrációt vezetne be a visszaeső nemi erőszakolóknak és a pedofiloknak?

Figyelt kérdés
Én ezzel egyetértek. Ha valaki szexuális bűncselekményeket követ el, nem egyszer, vagy ártatlan gyerekeket molesztál, azzal szemben én ezt teljesen igazságosnak tartom. Tegye mindenki a szívére a kezét, és vonatkoztasson el a Jobbiktól. Mi a véleményetek?

2013. ápr. 17. 11:02
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Szerintem az ártatlanul szenvedők kérdése nem ehhez a témához tartozik!

Ott nem a büntetés mértéke a lényeg, hanem a bíróság hibás döntése!

Szerintem kevés a világon már azon elítéltek száma is, akit tévesen ítélnek el, és még azon belül is nagyon minimális azoké, akinek ha kellő körültekintéssel intézik az ügyét, nem jönnének rá, hogy ártatlan!

Az meg am tényleg igaz, hogy a jobbik hiába áll elő olyan javaslatokkal (most nem konkrétan erről van szó, hanem bármiről), ami hasznos lenne az országnak, csak azért lehurrognák, mert a jobbik javaslata!

Nézd csak meg a rengeteg hozzászólást itt az oldalakon...

Hány olyat olvasni, hogy

"kasztráltassuk a visszaeső jobbik szavazókat is"

"ezt már xy is kitalálta (persze aztán nem vitte véghez), ne csináljunk már úgy, mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt"

stb.

nem értem, miért utálják sokan ennyire a jobbikot, pedig nem tettek a világon semmi rosszat!

pl.

Én még nem láttam egyetlen jobbikost sem cigányt verni, egyszerűen csak ők az elsők, akik nyilvánosság előtt is kimondják, hogy igen, magyarországon nagy gond a cigányprobléma, valamit tenni kell!

Erre mindenki rasszistázza, meg nácizza őket!

Vona Gábor szavai: "Nekünk nem a romákkal van bajunk, hanem a bűnözéssel! A tisztességes, munkából megélni kívánó romáknak semmi félni valójuk a jobbiktól"

Sehol nem hallottam, hogy táborba zárnák, vagy kiirtanák őket!

Ezt már a retkes FIDESZ, és MSZP propaganda rágja a tudatlan, és elvakult birkák szájába!

2013. ápr. 18. 13:30
 32/46 A kérdező kommentje:

"Spiritus Sancti"

Ez pontosan így van, amit leírtál. Az Fidesz-MSZP sulykolja az emberek agyába azt, hogy a Jobbik náci, és a sok birka meg el is hiszi. De egyébként így van, ahogy leírtad.

2013. ápr. 18. 13:41
 33/46 anonim ***** válasza:

otthonról a puha meleg fotelból nevetséges, de másképp gondolja az, akit naponta vernek félholtra a börtönben és még kasztrálják is, pedig semmit nem tett.

"De egyébként is, mi ez, hogy az, aki őrizetben vagy börtönben van, kasztráltathatja magát? Majd valószínű fogja is. "

ezt írták, ha jól értelmeztem.

[link]

szóval ez úgy működik, hogy lehet választani a börtön vagy a kasztráció mellett. de ez műtéti, nem kémiai.

"Ja igen, nem tehetjük, hiszen mi van, ha valaki más volt az elkövető :/ Komolyan, ezzel a felfogással minek egyáltalán börtön?? "

szerintem meg a te felfogásod szerint fölösleges a börtön. miért nem lövi tarkón a csendőr azt, akit akar? úgyis van elég ember a földön. ártatlan volt? kit érdekel, úgyse lehetünk biztosak semmiben...

ráadásul ez inkább emberjogi kérdés, még ha mondjuk a bizonyítékok erősek és egybecsengően bűnösnek mutatják a gyanusítottat.

"A halálbüntetést pedig támogatom. Ha valaki szándékosan gyilkolt, ne az adófizetők pénzén élősködjön mondjuk élete végéig. Ennyi."

ez megint egy primitív leegyszerűsítése a dolognak. bemegyek a lakásodba, rádtámadok, te önvédelemből megölsz, és kivégeznek. ez megoldás? persze erre megint nm gondoltál, csak addig nagy a szájunk, amíg mások felett kell ítélkezni. 0 empátia.

na ez a tipikus jobbikos-keresztény mentalitás. mindenkit öljünk meg. vissza a középkorba.

"Ott nem a büntetés mértéke a lényeg, hanem a bíróság hibás döntése! "

igen, csak a bíróság hibás döntése nem mindegy hogy visszafordíthatatlan következményekkel jár, vagy ad még 1 esélyt a vádlottnak, ha mégsem bűnös.

"Szerintem kevés a világon már azon elítéltek száma is, akit tévesen ítélnek el, és még azon belül is nagyon minimális azoké, akinek ha kellő körültekintéssel intézik az ügyét, nem jönnének rá, hogy ártatlan! "

hidd el, épp elég az az 1%, ha pont te vagy az.

"Az meg am tényleg igaz, hogy a jobbik hiába áll elő olyan javaslatokkal (most nem konkrétan erről van szó, hanem bármiről), ami hasznos lenne az országnak,"

ez megint egy másik kérdés. minek hasznos? hőbörgő nacionalistáknak, a gazdaságnak, vagy az emberiségnek? antiszociális politikával könnyű rendet teremteni.

"nem értem, miért utálják sokan ennyire a jobbikot, pedig nem tettek a világon semmi rosszat! "

nem, egyelőre csak program a cigányság szaporulatának visszaszorítása. tudom, most jönnek azok a szövegek, hogy meg is érdemlik, mi ebben a felháborító, hogy hovatartozás alapján valakit diszkriminálunk.

"Én még nem láttam egyetlen jobbikost sem cigányt verni, egyszerűen csak ők az elsők, akik nyilvánosság előtt is kimondják, hogy igen, magyarországon nagy gond a cigányprobléma, valamit tenni kell! "

ez azért ennél több. mondom, olvasd el a programjukat, nézegesd a cikkeiket.

nem is kéne megvárni hoyg valami rosszat tegyen.

"Vona Gábor szavai: "Nekünk nem a romákkal van bajunk, hanem a bűnözéssel! A tisztességes, munkából megélni kívánó romáknak semmi félni valójuk a jobbiktól"

mondani lehet bármit, csak akkor enm értem miért kell általánosságban a romák szaporodását visszaszorítani. hagyjuk már ezt a szöveget, ez csak altatásnak van.

"Sehol nem hallottam, hogy táborba zárnák, vagy kiirtanák őket! "

kiirtani épp nem, elég ha kasztrálják őket, vagy gzadasági ösztönzést vezetnek be a gyerekszám csökkentésére a romáknak.

értelems ember nem a tvből nyilvánít véleményt, hanem elolvassa a párt forrásait. nekem ez épp elég volt, hogy kilógjon a lóláb.

2013. ápr. 18. 15:31
 34/46 anonim ***** válasza:

Te valamit nagyon félre értesz!

A szaporulat csökkentése sem azt jelenti, hogy meg akarnának szabadulni tőlük!

Ha nem csinálnának 5-10 gyereket a segélyekért, biztos nem lenne terítéken a szaporulatuk visszaszorítása!

És a kasztrálást sem az összes román akarják végrehajtani, hanem a bűnözőkön! Ennek megint semmi köze ahhoz, hogy romák, vagy sem!

De ha nekem nem hiszel...

Csak gondold végig szépen józan ésszel, mindenféle előítélet nélkül, hogy mi lesz itt 5-10 éven belül, ha semmilyen módon nem korlátozzuk a szaporodásukat, és a bűncselekményeiket!

Ha képes vagy ezt józanul végig gondolni, te magad fogsz a jobbikért könyörögni!

Ha meg nem, az is csak azt bizonyítja, hogy az emberek mennyire befolyásolhatók! Téged is megetettek azzal, hogy a jobbik ki akar irtani egy teljes etnikumot, pedig erről szó sincs! Viszont szabályozásra szükség van!

A jelenlegi kormány támogatja a romákat, csak azért, mert romák! Hol itt az egyenlőség?

A cigányok tucatnyi gyereket csinálnak, csak azért, mert pénzt kapnak utánuk! A gyereket persze nem iskoláztatják, nem nevelik, mert arra nem lenne elég az a csöpp segély, inkább elherdálják! Ráadásul sok lenyomorítja a gyerekét, hogy még több pénzt kapjon utána!

Szegény magyar emberek meg nem mernek még 1-2 gyereket sem bevállalni, mert tudják, hogy nem tudnának neki rendes életet biztosítani!

IGEN! MI, MAGYAROK A GYEREKEINK ÉRDEKEIT TARTJUK SZEM ELŐTT, ÉS NEM A SAJÁTUNKAT!

De hova fog ez vezetni?

Ha ez így megy tovább, nem a cigányok fognak eltűnni, hanem a magyarok!

Azzal, hogy korlátozás nélkül hagyjuk a cigányokat szaporodni, a Magyarság fog eltűnni a föld színéről!

Néhány évtized múlva akár át is nevezhetjük az országot Romaországgá!

Ezt akarod? Mert én nem hiszem!

2013. ápr. 18. 17:04
 35/46 A kérdező kommentje:

"otthonról a puha meleg fotelból nevetséges, de másképp gondolja az, akit naponta vernek félholtra a börtönben és még kasztrálják is, pedig semmit nem tett."

Biztos számtalan ilyen eset van Magyarországon, biztos több, mint akik jogosan ülnek börtönben.

"szerintem meg a te felfogásod szerint fölösleges a börtön. miért nem lövi tarkón a csendőr azt, akit akar? úgyis van elég ember a földön. ártatlan volt? kit érdekel, úgyse lehetünk biztosak semmiben..."

Azért ne csinálj már úgy, mintha tömegesen tartóztatnának le itt ártatlanokat, és vetik őket börtönbe hosszú-hosszú évekre.

"z megint egy primitív leegyszerűsítése a dolognak. bemegyek a lakásodba, rádtámadok, te önvédelemből megölsz, és kivégeznek. ez megoldás? persze erre megint nm gondoltál, csak addig nagy a szájunk, amíg mások felett kell ítélkezni. 0 empátia.

na ez a tipikus jobbikos-keresztény mentalitás. mindenkit öljünk meg. vissza a középkorba."

Te amúgy miről beszélsz? Tisztában vagy te azzal, hogy halálbüntetést kikre szoktak kiróni? Mert amit te írtál példát, az még csak köszönőviszonyban sincs az olyanok esetekkel, amikor halálbüntetést szabnak ki. Akkor elmagyarázom neked, mint egy 5 évesnek: Előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés. Remélem így már érted.

"igen, csak a bíróság hibás döntése nem mindegy hogy visszafordíthatatlan következményekkel jár, vagy ad még 1 esélyt a vádlottnak, ha mégsem bűnös."

Ezt arra az iszonyú sok ártatlan elítéltre alapozod, akiket napi szinten csuknak le? Ha nem tudnád, nem úgy működik ám ez sem, meg a halálbünti sem, hogy elkapnak hétfőn, hogy gyilkoltál vagy megerőszakoltál valakit, ás kedden már kivégeznek meg kasztráltatnak. Nézz utána, hogy mennyi időre csuknak le valakit már a halálbüntetés kiszabása után(!!) mire kivégzik. Van, hogy 10(!!) évet is, pont azért, hogy ha előkerül-e valami új bizonyíték az üggyel kapcsolatban.

"hidd el, épp elég az az 1%, ha pont te vagy az."

Ja, úgyhogy ki ne mozdulj otthonról, nehogy ok nélkül elvigyenek és lecsukjanak.

"ez megint egy másik kérdés. minek hasznos? hőbörgő nacionalistáknak, a gazdaságnak, vagy az emberiségnek? antiszociális politikával könnyű rendet teremteni."

Az országnak, és a magyar embereknek jó, ha végre keményebben fellépünk a bűnözők és a bűnözés ellen. Vagy ma már egyes embereknek ez is baj?

"nem, egyelőre csak program a cigányság szaporulatának visszaszorítása. tudom, most jönnek azok a szövegek, hogy meg is érdemlik, mi ebben a felháborító, hogy hovatartozás alapján valakit diszkriminálunk."

Bocs, ha valaki csak azért szül 4-5 gyereket, mert többletforráshoz jut a szociális hálón keresztül, az valóban káros. Arról nem is beszélve, hogy ezek a gyerekek bűnözők lesznek, nincs mögöttük semmilyen gazdasági vagy társadalmi teljesítmény.

"ez azért ennél több. mondom, olvasd el a programjukat, nézegesd a cikkeiket.

nem is kéne megvárni hoyg valami rosszat tegyen."

Igen, olvasd az indexet, az origot, a 168 órát meg nézd az ATV-t. Biztos, hogy nem ferdít egyik sem. Ahogyan az rtl klub meg a tv2 sem hazudik, azért nyeri folyamatosan a pereket a Jobbik velük szemben. A programot meg neked kellene elolvasni, mert láthatóan fingod sincs a témáról.

"mondani lehet bármit, csak akkor enm értem miért kell általánosságban a romák szaporodását visszaszorítani. hagyjuk már ezt a szöveget, ez csak altatásnak van."

Ha nem érted, nagy baj. De egyébként feljebb írtam, elemezd ki.

"kiirtani épp nem, elég ha kasztrálják őket, vagy gzadasági ösztönzést vezetnek be a gyerekszám csökkentésére a romáknak."

Cigányok, nem romák. Ja, hogy most már a kasztrálást is csak a cigányokra érted? Kész. Agyhalál a köbön. A gyerekszám csökkentéséről pedig írtam feljebb, hogy miért szükséges a jelenlegi formáját megszüntetni.

"értelems ember nem a tvből nyilvánít véleményt, hanem elolvassa a párt forrásait. nekem ez épp elég volt, hogy kilógjon a lóláb."

Az a vicc, hogy amit te most elmondtál, ez kb napi 14 órában megy az ATV-n. Vicces.

2013. ápr. 18. 17:17
 36/46 anonim ***** válasza:

"A szaporulat csökkentése sem azt jelenti, hogy meg akarnának szabadulni tőlük! "

teljesen mindegy hogy értik, ez diszkrimináció

"Ha nem csinálnának 5-10 gyereket a segélyekért, biztos nem lenne terítéken a szaporulatuk visszaszorítása! "

tehát aki cigány az csak 5-10 gyereket csinálhat segélyért.

"És a kasztrálást sem az összes román akarják végrehajtani, hanem a bűnözőkön! Ennek megint semmi köze ahhoz, hogy romák, vagy sem! "

igen, itt futunk bele az első önellentmondásba. ha a bűnözőket akarják megállítani, akkor mi köze ennek a romákhoz? ne akarjuk már kimagyarázni belőle, hogy hát ezt kérem úgy értették, hgy a bűnöző réteget.

ha kimondom hogy a magyarok szaporodását vissza kell szorítani más népekkel szemben, azt csak 1féleképp lehet értelmezni, akármire gondolok.

innen nem is olvasok tovább, a probléma ott van, hogy feltétel nélkül elfogadod a diszkriminációt.

megint a jó öreg beáldozás téma.

"Biztos számtalan ilyen eset van Magyarországon, biztos több, mint akik jogosan ülnek börtönben. "

itt is ugyanaz. teljesen mindegy, hogy 10.000 elítéltből te vagy az az 1 akit jogtalanul tartottak bent. te sínyled meg. akkor sírnál. most látatlanba könnyű mások felett ítélkezni. ne akarjatok már úgy náciatlanságról magyarázni, hogy az embereket számokként kezelitek! ez úgy ahogy van diktatorikus embertelen felfogás.

a többi hülyeség csak ismerethiány meg ismételgetés, nem is reagálok rá.

teljesen fölösleges vitázni olyan emberrel, akinek csak egy szám vagy.

2013. ápr. 18. 18:28
 37/46 A kérdező kommentje:

Csak egy kérdés, de őszintén. Fel szoktad ajánlani a fizetésed (ha dolgozol) egy részét a "szegény" cigányoknak?

Gyakran jársz ételt osztani a szegényeknek? Segély csomagokat küldesz nekik? Biztos vagyok benne, hogy nem. Csak beszélsz itt össze-vissza a diktatúráról, meg embertelenségről, de tuti, hogy sz@rt sem teszel ellene.

2013. ápr. 18. 18:50
 38/46 anonim ***** válasza:

"teljesen mindegy hogy értik, ez diszkrimináció"

Hagyni, hogy egy nép kiirtson egy másikat, éppen olyan diszkrimináció, mint ha te magad irtasz ki egy népet!

Márpedig itt erről van szó...

Ha nem szabunk gátat a szaporulatuknak, és a bűnözésüknek, mi fogunk kihalni! Ez ilyen egyszerű, tagadhatod bármennyire!

"innen nem is olvasok tovább..."

Nem tudsz hozzá mit szólni mi?

Ez sem arról szól már, hogy igaz-e amiket mondok, hanem hogy ellentétes a hülyeségeiddel, és képtelen vagy beismerni!

Elárultad magad, úgyhogy innentől légy szíves ne csinálj hülyét magadból!

2013. ápr. 18. 19:04
 39/46 anonim ***** válasza:

am ha már diszkriminációról beszélünk:

az, hogy egy roma gyerek plusz pontot kap a fevételin, csak azért mert roma, az nem diszkrimináció? (tanuljon b@zdmeg, és akkor ő is bekerül, plusz pont nélkül)!

Vagy az, hogy az "esélyegyenlőségért" alapítványhoz mikor bement egy mély szegénységben élő magyar nő, és nem kapott támogatást, mert ő nem roma, az nem diszkrimináció?

A jelenlegi helyzet a hibás, nem az, amit mi akarunk!

És ha ezt nem látod be, akkor egy nem normális elmebeteg vagy, már bocsi!

2013. ápr. 18. 19:10
 40/46 anonim ***** válasza:

"Csak egy kérdés, de őszintén. Fel szoktad ajánlani a fizetésed (ha dolgozol) egy részét a "szegény" cigányoknak?

Gyakran jársz ételt osztani a szegényeknek? Segély csomagokat küldesz nekik? Biztos vagyok benne, hogy nem. Csak beszélsz itt össze-vissza a diktatúráról, meg embertelenségről, de tuti, hogy sz@rt sem teszel ellene."

teljesen mindegy hogyan tereled a szót, embertelen eszméket vallasz.

"Hagyni, hogy egy nép kiirtson egy másikat, éppen olyan diszkrimináció, mint ha te magad irtasz ki egy népet!

Márpedig itt erről van szó... "

ez már egy másik téma. egyrészt a cigányokban élő előítélet vagy felsőbbrendűségi képzet ugyanúgy helytelen, mint egy magyarban vagy zsidóban. gondolom ez eddig érthető, tehát megint semmi köze nincs az elkövető hovatartozásához.

az viszont, hogy kinek van joga túlszaporodnia a másikat, bonyolultabb kérdés. hiszen milyen alapon mondod meg te, hogy x nép nem szaporodhat? te elfogadnád, ha mondjuk németország azt mondaná, vissza kell szorítani a magyarok szaporodását, mert ők mondjuk 8x annyian vannak mint mi és megszavazhatják az euban?

nyilván te is felháborodnál, hogy emberellenes törvényt hoztak.

"Nem tudsz hozzá mit szólni mi? "

nem, arról szól, hogy baromságokat hordasz össze, ami nem érdekel, és van jobb dolgom is. ezek után szóba se állok veled.

2013. ápr. 19. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!