Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Normálisabbak voltak a romák...

Normálisabbak voltak a romák 20-30 éve?

Figyelt kérdés
Alacsonyabb volt a bűnözésük?

2013. ápr. 15. 20:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Kevesebben voltak, így nem volt akkora arcuk. Most sincs a cigánygyereknek, ha egyedül van, de ha már megvan a túlerő és ezt ők is érzik, akkor elkezdik csesztetni meg verni az embert, mert élvezik, hogy kiszolgáltatott a másik, felizgatja őket, hogy retteg és szenved miattuk. Állatemberek.
2013. ápr. 15. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normálisabbak voltak. A mai gyerekek szülei nem olyanok mint a régi tiszteletben álló cigányok. Tudták hol a helyük és jobban nevelték a gyerekeket, mint most. A munkára is rá voltak kényszerítve, így nem kellett bűnözniük, hogy meg tudjanak élni. Vályogtéglát gyártottak és eladták a falusiaknak, kosarat fontak az asszonyok vagy zenélni jártak. Ha volt köztük egy-két balhézós elem, azok kaptak a csendőröktől/rendőröktől, de ez a magyarokra is igaz volt. A mai fiatalok nem látták a szüleiket dolgozni, semmi jó példa nincs előttük ezért is vannak így elkanászosodva.
2013. ápr. 15. 21:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha úgy néznék ki, mint egy cigány, akkor én sem lennék normális.
2013. ápr. 15. 21:56
 14/15 mustafa33 ***** válasza:
100%

Emlékszem, már akkor is az emberek azt mondták: -bezzeg a kakastollasok, csak azok tudtak rendet tartani köztük, nem a mostani megbízott.

Még a tótok is így emlékeztek.

A cigány meg azt mondta: a régi világ rosz volt, ha elloptam egy tyúkot és elkapott a csendőr, először leverte a lábamújjáról a körmöt a puskatussal, utána kaptam két marha nagy pofont, azután úgy leverte a talpam, hogy három napig négykézlább járhattam.

Most meg ha lopok egy tyúkot, és elkap a körzeti, kapok tőle cigarettát, bevisz, ott kapok ebédet meg vacsorát, néha még a tyúkot is meghagyják és a hülye gádzsót megbünteti, hogy mért nem javította a kerítést a tyúkok k♫8rül. hát nem ez a jó világ? csak abba a munkába nem kéne járni. Ki a fene bír egész nap támaszkodni a lapátnyélre, már vízhólyag nőtt az államra. ☺

2013. ápr. 16. 01:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 100 éve voltak normálisabbak, de lehet, hogy 100 éve mindenki normálisabb volt. Ma már nagyon elzüllött az emberiség. Bár az is igaz, hogy régen nemcsak jogaik voltak, hanem kötelességeik is, ma meg pozitív diszkrimináció jelszó alatt ki van nyalva a se.ggük.
2013. ápr. 16. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!