Normálisabbak voltak a romák 20-30 éve?
Emlékszem, már akkor is az emberek azt mondták: -bezzeg a kakastollasok, csak azok tudtak rendet tartani köztük, nem a mostani megbízott.
Még a tótok is így emlékeztek.
A cigány meg azt mondta: a régi világ rosz volt, ha elloptam egy tyúkot és elkapott a csendőr, először leverte a lábamújjáról a körmöt a puskatussal, utána kaptam két marha nagy pofont, azután úgy leverte a talpam, hogy három napig négykézlább járhattam.
Most meg ha lopok egy tyúkot, és elkap a körzeti, kapok tőle cigarettát, bevisz, ott kapok ebédet meg vacsorát, néha még a tyúkot is meghagyják és a hülye gádzsót megbünteti, hogy mért nem javította a kerítést a tyúkok k♫8rül. hát nem ez a jó világ? csak abba a munkába nem kéne járni. Ki a fene bír egész nap támaszkodni a lapátnyélre, már vízhólyag nőtt az államra. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!