Azt érdpataki modell megfelelő lehet a romák integrációjához?
http://www.youtube.com/watch?v=-YUkD3wf40Q
http://www.youtube.com/watch?v=2acY8kpK66s
A lakosok többsége szerint javult a falu azóta mióta bevezették ezt a modellt.
Szerintem lehet belőle jövő.
Viszont egyenlőre ez csak tüneti kezelés , sok munkahelyre lenne szükség.
Miért mi a baj vele?
Az MSZP , Fidesz tud valamit felmutatni roma integráció terén?
Lehet hogy ez a modell egy rendőrállamot csinálna , de lehet hogy arra is van szükség.
Ha sikerülne az egész országra kiterjeszteni ezt a modellt akkor lehet skandináv szintű közbiztonság lenne.
Persze skandináv szintű életszínvonal is jól jönne de az egyenlőre lehetetlen.
Az nem integráció, hogy aki nem tetszik, az költözzön, aki nem kötözik, annak elvesszük a gyerekeit.
Az elképzelés, hogy aki "beáll a sorba", azt az önkormányzat maximálisan támogatja, helyes, a módszer nem.
"Lehet hogy ez a modell egy rendőrállamot csinálna , de lehet hogy arra is van szükség."
Nem. Ezt nem vagyok hajlandó elfogadni. Ezerszer inkább a mostani helyzet.
76
Alighanem a közbiztonság fenntartására van más megoldás, mint egy erőteljesen fasisztoid rendőrállam.
Arra az erőteljes rendőrállamra bő 10 évig szükség lenne , utána lehetne lazítgatni.
Ahogy látod az egyik videóban az a roma nő is egyetért és hajlandó civilizálódni , de ahhoz nem csak neki kell.
"Ha sikerülne az egész országra kiterjeszteni ezt a modellt akkor lehet skandináv szintű közbiztonság lenne."
Ha az átlag életszínvonal is skandináv lenne, akkor a közbiztonság is jó lenne. Komolyan kérdezem, ha a cigányok ma átlag 200 000-t vinnének haza, mindegyik családnál lenne 1-2 viszonylag új autó, akkor megérné nekik a börtönbejutást kockáztatni?
Kalergi, te egy buta kutya vagy, inkább meg se szólalj.
Szerintem pont ez kell nekünk, mert ami itt megy, az már tűrhetetlen és akármilyen birka is a magyar nép, ha nő a szegénység ez akár polgárháborúhoz is vezethet. Elég nagy gáz van, ha egy országban megjelennek a szélsőségek, de lehet, hogy most ez kell. És én ezt nem is nevezném fasizmusnak, egyszerűen csak keménykezűnek kell lenni, mert a "dolgozzál már légyszíves, szegény kis csóróügyerek" hozzáállás már nem vezet sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!