Orbán egy cigány azért is rejtett erőforrás neki a cigányság. Gyurcsány, Mesterházy és Bajnai inkább a lámpavasat édemlik meg egyik se különb közülük rohadt vörösök. Vona Gábort látnám leginkább.
2013. máj. 25. 08:17
32/38 anonim válasza:
Zázrivecz Gábort, aki az iráni terrorgárdát eresztené a magyar népre?
2013. máj. 25. 11:19
33/38 anonim válasza:
Vona Gábor, és inkább az iráni gárda, mint a az unió meg az egyéb liberális szervezetek.
2013. máj. 25. 14:04
34/38 anonim válasza:
"Vona Gábor, és inkább az iráni gárda, mint a az unió meg az egyéb liberális szervezetek."
Mond ezt majd akkor, amikor a nyílt utcán kivégeznek mert focimeccset néztél...
2013. máj. 25. 14:36
35/38 Joe Makepeace válasza:
Tényleg néha nem értem hogy a jobbikosok miért nem mennek élni Teheránba, a Fideszesek meg a f**ba a székelyföldre, akkor legalább nem kellene jövőre ideszavaztatni őket! Jó, hogy az itteni dolgokról már nem Tokyoból döntenek! Így amúgy a sok Fideszes, meg jobbikos nem minket normális embereket szopatna az idióta "pártjaival"! Totál igaza van az előttem szólónak!
2013. máj. 25. 15:06
36/38 anonim válasza:
Makepeace
Te egy senkiházi vagy amúgy. Téged már 15 különböző felhasználó megcáfolt, mert hihetetlen gyenge "érveid" vannak, aztán meg szépen elsunnyogtál, és már kérdések alatt nyomtad újra a hazugságaidat. Én a helyedbe k*ssba maradnék, mert hiteltelen alak vagy, nem kicsit, nagyon!
2013. máj. 25. 17:19
37/38 anonim válasza:
"Tényleg néha nem értem hogy a jobbikosok miért nem mennek élni Teheránba, a Fideszesek meg a f**ba a székelyföldre, akkor legalább nem kellene jövőre ideszavaztatni őket!"
El lehet menni, itt lehet bennünket hagyni! :) Ilyenkor más is felvethetné, hogy ha ilyen rossz itt akkor mehettek máshová is élni (nem írom le hová).
2013. máj. 25. 21:17
38/38 anonim válasza:
Magamat.. legelőször a parlament összetételét változtatnám meg: kirúgnék mindenkit és minden megyéből 5 főt szavaztatnék meg 5 városból, akik a saját megyéiket képviselik a parlamentbe. Az elvégzett munka alapján kapnák a fizetésük egy részét vagyis bónuszban . a megye gazdasági mutatói alapján. ( munkanélküliség, GDP..stb.) alapbér a minimálbér közeli lenne, de ha fejlesztenek, munkahelyeket teremtenek..stb akkor akár milliós bónuszt is kaphatnának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!