Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a cigány problémát...

Szerintetek a cigány problémát milyen úton módon lehetne megoldani? Egyáltalán létezik rá valami megoldás hogy végre integrálódjanak vagy valamit kezdjenek magukkal?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
az integrálódásra nincs meg oldás se mi sem ők nem akarják, én nemzetiségi törvényt hoznék be, amivel kicsit viszább lehet fogni őket
2013. ápr. 13. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Létezne ,az EU nem tudom mit szólna hozzá.

A cigányoknak külön oktatási rendszert kellene kidolgozni.

Az iskolákban , az első 2 generációt mindenképpen szegregáltan kellene oktatni speciális pedagógusokkal.

Propagandákat , "agymosást" használni ,hogy meggyűlöljék a cigányos bűnöző életmódot és teljesen elítéljék azt.

A probléma ezzel , hogy az EU elkezdené beleütni az orrát.

2013. ápr. 13. 13:43
 3/8 anonim válasza:
33%

Én alapvetően azt szorítanám vissza, hogy ennyi gyereket vállaljanak és ebből tartsák fent magukat. De ezt csak nagyon radikálisan lehetne, és olyan törvénnyel, ami mindenkire vonatkozna. Pl csak 2 gyerekre jár támogatás, többre már nem. De nem lehet tudni, ez mit okozna. Lehet ugyanúgy megszülnék, csak nem nevelnék...

Amúgy a nagy réteget alapvetően borzasztó nehéz lenne integrálni. Felénk például teljesen természetes, hogy ki-be járnak a börtönből. Alapvető szocializációs problémák vannak,nem érzik a dolgok értékét. (azokra értem, akikkel gond van) Ezt tényleg csak úgy lehetne orvosolni, ha az új generációt sikerülne átnevelni.

2013. ápr. 13. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
"meggyűlöljék a cigányos bűnöző életmódot" - Ez nem része a kultúrájuknak! Ez a szegénységgel jár.
2013. ápr. 13. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Mivel az EU és a schengeni övezet tagjai vagyunk, nagyon egyszerű.

El kell lehetetleníteni az életmódjukat és szigorítani a fellépést a rájuk jellemző bűnökre. Akkor vagy áttérnek a normális életmódra, vagy elmennek. Megtehetik, most már a határon nem állítja meg őket senki.

Sokan azt szokták mondani, hogy az együttélés a kulturális különbségek miatt nehézkes, de nem. A cigányok életmódjuk nem a kulturális különbségek, hanem a szocializációs problémák miatt vállalhatatlan.

2013. ápr. 13. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:

oktatás

utána konszolidálás

akinek vannak cuccai normális munkaja amit szeret is az nem megy lopni

olyan ez mint a négerek usaban

a gettóban azt látod az a menő aki bűnöző

senki nem dolgozik vagy aki csinál is vmit az csóró bezzeg a bűnöző teli van dohánnyal

2013. ápr. 13. 14:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Az illetékesek közvetlen szomszédságába kell költöztetni őket, hadd élvezzék ők is a magyar valóságot.

Biztos vagyok benne, hogy utána rekord idő alatt előállnának egy működőképes magoldással.

2013. ápr. 13. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Felhajtani őket a marhavagonokra és Indiáig meg sem állni.
2013. ápr. 14. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!