Szerintetek a cigány problémát milyen úton módon lehetne megoldani? Egyáltalán létezik rá valami megoldás hogy végre integrálódjanak vagy valamit kezdjenek magukkal?
Létezne ,az EU nem tudom mit szólna hozzá.
A cigányoknak külön oktatási rendszert kellene kidolgozni.
Az iskolákban , az első 2 generációt mindenképpen szegregáltan kellene oktatni speciális pedagógusokkal.
Propagandákat , "agymosást" használni ,hogy meggyűlöljék a cigányos bűnöző életmódot és teljesen elítéljék azt.
A probléma ezzel , hogy az EU elkezdené beleütni az orrát.
Én alapvetően azt szorítanám vissza, hogy ennyi gyereket vállaljanak és ebből tartsák fent magukat. De ezt csak nagyon radikálisan lehetne, és olyan törvénnyel, ami mindenkire vonatkozna. Pl csak 2 gyerekre jár támogatás, többre már nem. De nem lehet tudni, ez mit okozna. Lehet ugyanúgy megszülnék, csak nem nevelnék...
Amúgy a nagy réteget alapvetően borzasztó nehéz lenne integrálni. Felénk például teljesen természetes, hogy ki-be járnak a börtönből. Alapvető szocializációs problémák vannak,nem érzik a dolgok értékét. (azokra értem, akikkel gond van) Ezt tényleg csak úgy lehetne orvosolni, ha az új generációt sikerülne átnevelni.
Mivel az EU és a schengeni övezet tagjai vagyunk, nagyon egyszerű.
El kell lehetetleníteni az életmódjukat és szigorítani a fellépést a rájuk jellemző bűnökre. Akkor vagy áttérnek a normális életmódra, vagy elmennek. Megtehetik, most már a határon nem állítja meg őket senki.
Sokan azt szokták mondani, hogy az együttélés a kulturális különbségek miatt nehézkes, de nem. A cigányok életmódjuk nem a kulturális különbségek, hanem a szocializációs problémák miatt vállalhatatlan.
oktatás
utána konszolidálás
akinek vannak cuccai normális munkaja amit szeret is az nem megy lopni
olyan ez mint a négerek usaban
a gettóban azt látod az a menő aki bűnöző
senki nem dolgozik vagy aki csinál is vmit az csóró bezzeg a bűnöző teli van dohánnyal
Az illetékesek közvetlen szomszédságába kell költöztetni őket, hadd élvezzék ők is a magyar valóságot.
Biztos vagyok benne, hogy utána rekord idő alatt előállnának egy működőképes magoldással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!