Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a cigányok annyira mélyszeg...

Ha a cigányok annyira mélyszegények meg hátrányos helyzetüek, akkor, hogy létezik, hogy cigire meg italra mindig van pénzük?

Figyelt kérdés
Az én családomba senki se cigizik jelenleg, mert drága a szivar, pedig van aki egyetemet is végzett mégis meggondolja, hogy mire költse a pénzét (azt a keveset)
2009. szept. 23. 14:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Jaj engem is ért atrocitás a "neonácik" részéről, egyszer sétáltam az utcán, jött két kopasz és olyan csúnyán megnéztek, hogy nagyon meg voltam félemlítve :-S és egyszer hozzám szóltak német túristák, én már egyből azt hittem, hogy visznek is munkatáborba s elgázosítanak amiért nem vagyok német, de csodák csodájára békem hagytak, én már akkor rettegek ha valakinek kicsit rövidebb a haja, vagy ha a piros fehér színek megtalálhatóak a ruháján, ha télen bakkancsos embert látok akkor be is pisilek egyből, ha mellény is van rajta elsírom magam.
2009. szept. 23. 16:09
 12/31 anonim ***** válasza:
92%

Ma találkoztam egy volt kolléganőmmel. Újból felháborodott volt pont ez a kisebbség miatt. A lépcsőházába lakik 1 család, nem melóznak. De a nagy pakk szatyrokat cipelik. És a ház előtti padon lepzselnek naphosszat.

kérdi ő honnan van ennyi pénzük?????

2009. szept. 23. 17:36
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerű a válasz, hogy honnan van pénz piára meg cigire. Hát onnan, hogy egy csomó dologra, amire te költesz, ők nem, vagy alig költenek. Ruhára pl. egyáltalán nem, azt a kukákból, meg innen-onnan szedik. A kaját is hanyagolják, illetve csak ócska, értéktelen, egészségtelen vackokat esznek. Rezsit nem igen fizetnek, sokuknál ki van kapcsolva az áram, a gáz. Telefonról, internetről ne is beszéljünk. Aztán ott van a megélhetési lopás, rablás, az is hoz a konyhára. Persze ez az életforma nem csak a cigányoknál van így, jellemző a hajléktalanokra és más lecsúszott elemekre is. A bűnözés azért nem mindenkire, illetve nem egyforma mértékben.
2009. szept. 23. 17:57
 14/31 A kérdező kommentje:
Valóban nagyon sok hajléktalan is hasonlóan gondolkozik, de azoknak általában se család, se lakás, se munkahely, gyakorlatilag semmijük sincs, s nem is érdekli nagyon őket semmi De ha egy cigánynak van 5 gyereke, akkor nem jobb lenne ha az ital és pénz árából ételt, ruhát venne a gyerekeinek? ha nekem lenne gyerekem s tudnám, hogy éheznek s nincs cipőjük biztos nem basznám el a pénzem cigire,piára és játékgépre!
2009. szept. 23. 18:14
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Hát ja... A kommenttel csak egyetérteni tudok.
2009. szept. 23. 19:43
 16/31 dellfil ***** válasza:
92%
Tudod mi az a lumpenproletár? Nézz utána akár a wikin is, meg fogod látni, mennyire ráillik ennek a "kisebbségnek" nagyobb részére.
2009. szept. 23. 20:00
 17/31 anonim ***** válasza:
92%

A kátrányos helyzetűeknek mindig is volt pénzük szeszre és cigire. Csak nyomassák, addig is roncsolják magukat. Az ilyenek már 25-30 évesen is kinéznek 50-nek. Pusztuljon a férgese!

Az ilyen számomra nem ember legyen cigány, vagy más nemzetiségű. Meg lehet nézni, hogy és hogyan élnek. Teljesen igénytelenek.

Amikor jön a segély, akkor dínom dánom van, persze ebből a gyereknek nem jut ebbe nő fel és ezt látja és ezt is fogja csinálni a 99%-a. Csak tegyék. Csak sajna, ahová beköltöznek ott csak pusztulás van és a több milliós házak is csak 1-2 millát érnek ezek miatt, mert senki nem akarja azt a szót hallani az ilyen cigányoktól, hogy: Jó reggelt szomszéd!

...

2009. szept. 23. 20:08
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Amikor pár évvel ezelőtt Szlovákiában megkurtították a segélyeket, a cigányság elkezdte kifosztani az élelmiszerüzleteket. A liberális média persze rögtön éhséglázadásról beszélt. Csak az az érdekes, hogy nem a húst, a kenyeret vagy a tejet vitték el, hanem az alkoholt, a cigarettát meg a kávét.
2009. szept. 23. 23:27
 19/31 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk pl volt olyan hogy a cigányasszony bevitte a hivatalba az összes gyerekét és azt mondta ha nem adnak neki pénzt itt hagyja a gyerekeit. Kapott egyből egy 10000-est és nyomultak a boltba cigiért meg kávéért. Hát innen a pénz. Mehetnének már !
2009. szept. 24. 12:11
 20/31 anonim ***** válasza:
90%
16:01, szerintem te valamit nagyon félrenéztél.Nem túl életszerű amit írtál, esetleg egy izraeli videó-játékban el tudom képzelni.Bár a "magyar neonácik" is érdekes egyedek lehetnek. Először legyetek tisztában a fogalmakkal, aztán irkáljatok mindenféle okosságot.
2009. szept. 25. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!