Ha a cigányok annyira mélyszegények meg hátrányos helyzetüek, akkor, hogy létezik, hogy cigire meg italra mindig van pénzük?
Kedves 14.13-as!
Szeretettel meghívlak ide hozzánk a gettóba,nézz körül,aztán írkálj!
Közöttük kényszerülök élni(tényleg,nem veszed meg a lakásomat,ha ennyire szereted őket?Milyen jó lenne köztük éln,gondold el!),naponta látom,hogyan élnek.A mi pénzünkből+bűnözésből.
Hogy lehet hogy minden magyar neonáci?
Tudod miért mondom ezt? Mert láttam 200 neonácit valahol, így gondolom minden magyar az. Te ugyanezt csinálod, láttál italozó cigányokat és azt hiszed mind arra költi a pénzét. Idióta, és az is aki egyetért vele.
15:05 Nem mind csak azok, amelyek nem képesek beilleszkedni és emiatt munka nélküliek és bűnözők. Nem véletlen, hogy e putrik többségében úgy 80%-ban cigányok élnek. Miközben az ősz magyar lakosságot nézve olyan 10%-ian lehetnek. Csak ennyit erről. Nem vagyok rasszista a féltestvérem és a nevelőapám és barátnőm cigány volt. Ő ott élt és cigányként szégyellte, hogy a szülei lusták és a putriban laknak.
Kitörni onnan emiatt a testvérei kitagadták. S azt mondták, megtagadja a családját és cigányság helyett Ő is paraszt (= magyar) akar lenni. Erről csak ennyit.
Ez a cigányság kontra magyarság nagyon hasonlít a Harry Potter vérfarkasaihoz. A vérfarkasok törvényen kívül élnek, gonoszokká válnak kik a társadalomba, megpróbálnak beilleszkedni azt a többihez, vérfarkashoz hasonlítják, elítéli a normál társadalom, mert fél tőle. Ezért mindkét végletből kitaszítják, lesznek. A vérfarkasok meg azért taszítják ki a másik vérfarkast, mert bűnözői életmód helyet dolgozni és a normál társadalomba beilleszkedve szeretne élni.
Egyébként, ha cigányokat ennyire szted akkor van egy hely, ahová betudlak ajánlani költözés céljából. S nem én vagyok egedül, ki ezt ajánlja.
Az utolsó válaszadónak küldöm:
Inkább legyen minden magyar neonáci, mint minden cigány bűnöző. Tudod miért? Mert egy csapat borotvált fejű hős sokkal megnyugtatóbb látvány, mint egy csapat degenerált bűnöző akik a "nincs egy szál cigid?" kérdéssel odajönnek hozzád, és ha adsz akkor azért rabolnak ki, ha nem adsz, akkor meg azért vernek össze. Egyetlen példamutató miniszterelnököt tudok mutatni aki Magyarország számára a legtökéletesebb lenne. John Howard.
15.05-ösnek:
az az idióta,aki nem hajlandó agyilag felfogni,hogy ez a probléma létezik.
Nem ritkaságként látok italozó cigányokat,hanem velük vannak tele a kocsmák,játéktermek.Miattuk kell félni sötétedés után kimenni az utcára.
Költözz ide,pofázz innen,védd őket úgy,hogy köztük élsz!
Miután kiraboltak,feltörték a lakásodat,autódat,a családod nőtagjait megerőszakolta pár gusztustalan kancigány,akkor fogsz vinnyogni,hogy segítsenek a "nácik",mert hamar rájössz,hogy más nem fog.
De te meg a magadfajta gyáva patkányok vagytok ahhoz,hogy ide merjetek költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!