Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vélemények? Íme a MAGYAR...

Vélemények? Íme a MAGYAR holokauszt amit mindig elfelejtenek megemlíteni.!

2013. ápr. 12. 23:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
A holokauszt egy héber szó, semmi értelme magyarokra használni.
2013. ápr. 12. 23:31
 12/20 anonim ***** válasza:
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
A holokauszt görög szó, nem héber.
 14/20 anonim ***** válasza:
5%

"Tehát ha magyarírtásról posztolok, akkor nem a pénzre gondolok rögtön, hanem az igazságtalanságra, na :)"

A pénz csak egy példa volt. Nem a magyarokra céloztam.

2013. ápr. 12. 23:35
 15/20 Vadkan01 ***** válasza:
8%
Pénzzel lehet kárpótolni emberek életeit? Érdekes~.
2013. ápr. 12. 23:42
 16/20 anonim ***** válasza:
11%
Én nem mondtam, hogy lehet, de sajnos létezik olyan, hogy valaki régebben történt tragédiákból húz hasznot.
2013. ápr. 12. 23:44
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

Igazából az lenne a legjobb, ha a zsidók megemlékeznének a holokausztról és kész. Nem kell mások képébe tolni, nem kell másokban bűntudatot kelteni, majd azzal zsarolni embereket, hogy 70 évvel ezelőtt miket csináltak azok, akikkel egy nemzetbe tartozunk.

Mit szólna a világ, ha mi magyarok is tömegével kimennénk Ausztriába és azt mondanánk az osztrákoknak, hogy na, mostantól szégyelljétek magatokat ti utolsó senkik, mert 250 évig megszállás alatt tartottátok az országunkat, raboltatok, erőszakoskodtatok, gyilkoltatok, molesztáltatok és most olyan világ jön, amiben mi magyarok sértetlenek vagyunk és nektek kötelező szeretni, tisztelni és anyagilag kárpótolni minket és hetente hajbókolni előttünk a bűneitek megbocsátásához. Vagy ugyanezt a mongolokkal, törökökkel, oroszokkal, németekkel.

Szerintem röhejes lenne...

2013. ápr. 12. 23:54
 18/20 anonim ***** válasza:
35%

"A holokauszt egy héber szó, semmi értelme magyarokra használni."

Mi a ráktól lenne már héber?

2013. ápr. 13. 00:39
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjatok ki a temabol a holokausztot!

A kitelepites - barmely emberrel tortenik is meg - borzalmas dolog!

Egyszeruen nem lenne szabad ilyesminek megtortennie! Senkinek nincs joga arra, hogy egy CSOPORTOT nemzeti vagy hitbeli hovatartozas alapjan kizavarjon a hazabol, lakasabol.

2013. ápr. 13. 06:15
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, igazából nyílván nem a holokausztra mint kifejezésre utalt a kérdésem... Csak gondoltam milyen szépen lesz így megfogalmazva... Na mindegy is...
2013. ápr. 13. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!