Meddig tűrjük ezt!?
"Egy napjainkban történt eset: közeli ismerősöm munkanélküli lett 44 évesen. Ledolgozta a fél életét becsületben. Elment a munkaügyi hivatalba. Ami jár neki: 3 hónap!!!! munkanélküli segély. Aztán mehet utcát söpörni közmunkásnak - ha kiválasztják!!! Kérdezte az ismerősöm, hogy szakképzésben szeretne résztvenni, tanulna felnőtt fejjel valamit, hogy könnyebben el tudjon
helyezkedni, de a képzések díjai horror árban vannak, nincs rá pénze, szeretné ha a munkaügyi hivatal támogatná a képzést. Azt a választ kapta, hogy nem tudják támogatni, mert nem roma. Ha az lenne, támogatnák."
( [link] - 23. hozzászólás)
"mert nem roma. Ha az lenne, támogatnák" -ez tévedés.
Két hónap után kérvényezze a képzést -fog menni. Nem rögtön, ahogy beesik az ajtón a munkaügyibe. Addig is 1000-rel próbáljon keresni munkát, mert sajnos nehéz, de sikerülhet.
Márpedig kedves 2. válaszoló ez így van, ha tetszik, ha nem.
A rendszert pedig zseniálisan tervezték meg azt kell mondjam.Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér.Ezt használta ki eddig is a mindenkori kormány.Még mindig nyújtózkodnak.
"ha forradalmat csinálunk, akkor eltipor minket az EU rendőrség, vagy katonaság, vagy bánom is én, micsoda."
Marhaság.
a 3 hónap senkinek fel nem tűnik?
hogy nincs munka, romokban a gazdaság az semmi
megint csak a cigányok?
hát mondja azt, hogy ő cigány
egyébként meg rasszizmus ha csak cigányoknak adnak támogatott képzést
és erről nem a maszop tehet hanem a fidesz a felcsúti cigánnyal az élen
re#3Miller: pedig -sajnos- ez nem igaz- NEM "csak" cigányok kapnak támogatott képzést- több ismerős tapasztalata: a csoportban 1 db sem volt. A kérdés megfogalmazása is olyan, mint az internetes körlevelek: "Egy napjainkban történt eset "
Félreértés ne essék a cigánykérdés óriási probléma, a munkanélküliség még óriásibb. De pampogó, igazsághoz nem sok közel lévő körlevelek nem hoznak megoldást, csak félreterelnek.
Hagyjuk már a fajvédő dumát.Már nyilvánvaló, hogy már több dologban előnyben részesítik őket, mint a tiszta magyarokat.
Igen, nagy probléma ez a kérdés.Csak tudod én utálom őket.Ok nélkül belém kötnek, de ha kárt teszek bennük, le is sittelnek simán.Persze ha fordítva lenne, akkor én voltam a rasszista.
Menjen mind a jó büdös francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!