Tényleg léteznek bérkommentelők, akiket fizetnek ha istenítik az adott pártot, vagy ez csak duma?
Figyelt kérdés
Egy csomó blogban, fórumon ezzel jönnek, hogy "XY" bérkommentelő, mert állandóan ugyanazt szajkózza. De ezt csak hülyeségből mondják, vagy valós dolog ez a bérkommentelés? Ilyen tényleg van itthon? :D2013. ápr. 9. 17:45
12/19 A kérdező kommentje:
A Nol, Népszava, mno, Hetiválasz, stb...olyan kommentelőit, akik minden nap írnak megvédve a pártot (és pártújságot), azokat létezik, hogy fizetik, vagy pedig csak unatkozó nyugdíjasok, munkanélküliek, akiknek rengeteg idejük van?
Vagy mindkettő lehet?
2013. ápr. 9. 18:33
13/19 anonim válasza:
Én is az vagyok. Havi szinten 1,5 millát kapok (nem kell adóznom), személyesen Orbán nyújtja át a csekket.
14/19 Dick Esmen válasza:
Nem,ez csak kifejezés az internetes elvakultakra.
15/19 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek,mert vannak elegen így is,akik ingyen istenítik a pártot.
16/19 anonim válasza:
Hát ennyi, öröm látni, h leírom, h én magam is az vagyok, erre mások leírják, h hazudok, mert ők jobban tudják:D
Nem baj, legalább nem kell tagadni se:)
Mindig is tudtam h hülyék a magyarok, túl okosnak hiszik magukat, közben meg pillanatok alatt össze lehet őket zavarni, mert segg hülyék;)
18/19 anonim válasza:
Léteznek. De hülyék lennének felfedni magukat. Ettől függetlenül maga a jelenség, hogy egy párt pénzt fizet embereknek, hogy jobb színben tüntessék fel, létezik.
19/19 anonim válasza:
Youtube-on van sok bérkommentelő,van Orbán Viktor videója amikor meglátogat két fagyoskodó (színészt akik egyszer nem néznek bele a kamerába) szegény éhező embert.Amikor leszólták jöttek a "névvel rendelkező" amúgy meg öltönyös képen feszengő szerintem kamu felhasználók a fideszt védeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!