A fidesz tényleg IMF pénzből fizette ki a Mol-részvényeket? Ha igen, akkor mi az a duma, hogy szakítottunk az IMF-fel?
"Fellegi Tamás fejlesztési miniszter délutáni sajtótájékoztatóján azt közölte, hogy a magyar állam a Nemzetközi Valutaalap korábbi hiteléből 1,88 milliárd euróért (500 milliárd forint) vásárolja meg a Mol-csomagot."
Márpedig de, van olyan hül.ye.
És igen komoly téttel mernék rá fogadni, hogy sz.rért-h.gyért fogja továbbadni valami komának, mert "veszteséges".
Na, mibe fogadjunk?
És, ha minden igaz, akkor olyan feltételekkel kapták meg, hogy magyar gázmezőt adtak érte cserébe.
Persze a poén az egészben, hogy a fidesz még mikor Bajnai akarta megvenni tiltakozott. Most, hogy ők vannak hatalmon máris megakarják venni. De azt valamiért nem hangoztatják, hogy 80 milliárddal drágábban vették.
És már lehet idén el fognak belőle adni. Ahogy ismerek az országot x milliárdért vettük és x-100milliárdért fogjuk eladni.
Bajnai akarta megvenni előbb, Zorbán rojtosra rikácsolta a torkát, hogy nem.
Megvette most sokkal drágábban.
Már pedzik az eladást, mert az ÁFA-törvény egy részét vissza kell vonni, nem EU-kompatibilis, és ez hiányozni fog a ktgvetésből. Az árra kíváncsi leszek. Arra is, hogy a valódi vásárló ki lesz. Pintér keze messzire elér, aztán kifejezetten kedveli az üzemanyag-bizniszt.
Kedves első Hozzászóló!
Ne csüggedj, majd kisüt a nap(másként), és eloszlatja a ködöt, amiben tévelyegsz.
"kíváncsi leszek. Arra is, hogy a valódi vásárló ki lesz."
Én arra is kíváncsi lettem volna, hogy az agyontömjénezett Bajnai alatt melyik "offsór" lett volna a vásárló. Na és vajon akkor miért adták volna potomért?
" Na és vajon akkor miért adták volna potomért?"
Akkor sem potomért vették volna meg hanem akkor még olcsóbbak voltam a részvények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!